15.03.2016

Tähdellistä maaliskuu

Mitä mukavaa maaliskuussa? No, Mikko Leppilammen kartta! Olin kuuntelemassa Sound on Linnanmäki –konserttia, jossa Mikko Leppilampi oli eräs esiintyjistä. Minussa heräsi kiinnostus tutkia, mitä astrologinen kartta kertoisi hänestä!

Hänen syntymäaikansa on otettu Wikipediasta, 22.9.1978. Luvun 22 sanotaan olevan mestarinluku. Se sisältää haasteita ja antaa myös suuria mahdollisuuksia.

Astrologisesti tämä päivä osuu Neitsyen-merkin viimeiseen asteeseen. Eläinradan merkkien ensimmäinen ja viimeinen aste ovat merkille pantavia. Niissä aloitetaan jotakin tai saatetaan jokin asia päätökseen.

Kellonajaksi olen laittanut puolenpäivän hetken, joten huoneiden kautta ei kannata varsinaisesti tehdä johtopäätöksiä tai tulkintaa. Kuitenkin planeetat kartalla ovat oikeissa merkeissä ja sieltähän löytyy paljonkin kiinnostavia seikkoja!

Kartta on hyvin keskittynyt eli planeetat ovat tiiviisti tietyllä alueella lukuun ottamatta Kuuta ja Neptunusta.

Kuu ja Neptunus muodostavat ainoan opposition. On hyvä, jos kartalla on oppositioita, vaikka oppositio luetaan haastaviin aspekteihin. Opposition tuoma lahja on mahdollisuus oppia katsomaan kahteen eri suuntaan, huomioimaan erilaisia mielipiteitä ja tapoja ajatella. Se on oikeastaan suuri siunaus, jos tarkastelee asiaa kokonaisuutena.

Tämä oppositio saattaa kertoa tarpeesta tasapainottaa kodin piirissä hoivaavuuden ja toiveajattelun, tietyn ihanteellisuuden ilmenemistä. Neptunus kuvaa haavemaailmaa, Kuu usein kotia.

Mutta muuten kartta on keskittynyt Neitsyen-merkin ja Skorpionin merkin väliin – Jupiterin ollessa Leijonassa.

Neitsyt-energiaa siis riittää. Aurinko ja yläsolmu ovat yhtymässä, joten Neitsyen-merkin ominaisuuksien hyvien puolien ilmentäminen on tärkeää tulevaisuuden suuntaviivoja määriteltäessä. Yläsolmu viittaa tulevaisuuteen ja siihen, miten parhaiten etenemme omassa elämässämme, jos haluamme kulkea henkioppaidemme määrittelemällä polulla. Koska Aurinko on samassa merkissä kuin yläsolmu, on tuo merkki eli tässä Neitsyt, jo tietyllä tavalla tuttu. Aurinko-Neitsyiden sanotaan saavan omalta sieluperheeltään erityistä tukea elämänsä oppiläksyjen suhteen. Apu on myös syytä ottaa vastaa ja olisi fiksua myös mielessään kiittää siitä!

Myös Merkurius ja Saturnus ovat Neitsyessä – tietynlaista tarkkuutta voisi ajatella Mikosta löytyvän. Jos ominaisuutta ei viedä suurempien asioiden yhteyteen, voi tarkkuus muuntua pikkutarkkuudeksi ja silloin kenties kotielämään tulee hankaluuksia, jos kumppani ei jaa samaa taipumusta.

Myös Skorpionin merkissä on useita planeettoja. Mars, Venus ja Uranus ovat Skorpionissa. Marsille merkkisijainti on hyvä, se on Marsin oma merkki. Venukselle sijainti on hankala. Venuksen parhaat puolet eivät pääse tässä vaativassa merkissä helposti esille. Jonkinlainen tasapainotus feminiinisen ja maskuliinisen energian ilmaisemisessa on luultavasti tarpeellista.

Kartalla on kuitenkin kätkettynä selkeä siunaus myös näissä rakkausasioissa: Pluto ja Venus ovat reseptiossa!

Reseptio tarkoittaa planeettojen välillä sitä, että ne ovat toistensa hallitsemissa merkeissä.

Pluto on Vaa’an-merkissä, jota Venus hallitsee.

Venus on Skorpionissa, jota Pluto (puoliksi Marsin kanssa) hallitsee.

Tällöin planeettojen energiat suhtautuvat toisiinsa suotuisalla tavalla ikään kuin niiden välillä olisi pehmeä aspekti.

Tulkinnallisesti tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Mikko Leppilammen tapa ilmaista rakkautta (Venus) on kestävä (Pluto).

Entäs se lavakarisma, jota hänessä on? No, Jupiter Leijonassa tuo kykyä ja myös halua esiintymiseen sekä myös antaa mahtavasti energiaa toteuttaa tämä!

Kiitoksia konsertin kaikille esiintyjille!

Tiina Heinonen

14.3.2016

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net