15.11.2016

Tähdellistä - Donald Trump

Donald Trumpin valinta Amerikan uudeksi presidentiksi oli minulle täydellinen yllätys! Kuinka näin voi käydä – miten se on mahdollista?

Hänen syntymäkarttansa on keskittynyt tiettyihin merkkeihin: Aurinko, yläsolmu ja Uranus Kaksosissa; nousumerkki Leijonan viimeisessä asteessa ; Mars yhtymässä nousuun; Ravussa Venus, Saturnus ja Merkurius sekä Vaa’an merkissä Neptunus, Kheiron ja Jupiter; Kuu omassa huoneessaan Jousimiehen merkissä yhtymässä alasolmuun.

Kartta on visuaalisesti selkeä ja johdonmukainen. Aurinkomerkki kertoo monipuolisuudesta, kiinnostuksesta moniin asioihin sekä kommunikaatiokyvystä.

Kommunikaatioon tuo oman sävyn Merkurius Ravun merkissä, jolloin ajatukset saattavat värittyä tunnepitoisesti ja tunne ohjaa ajattelua.

Elementeistä maa puuttuu kartalta. Tällöin olisi hyödyllistä muodostaa toimivia suhteita ihmisiin, joilla on maata kartalla. Maan hallitsemissa huoneissa on planeettoja, mikä auttaa tässä tilanteessa.

Aurinko ja Kuu ovat oppositiossa keskenään. Donald Trump on siis syntynyt täysikuun aikaan. Tällöin Aurinko ja Kuu ovat toisistaan niin kaukana kuin mahdollista. Aurinko kuvaa usein maskuliinista olemuspuoltamme ja Kuu feminiinistä. Kun ne ovat etäällä toisistaan, on tärkeää tehdä työtä niiden tasapainottamiseksi keskenään, jotta vältytään yksipuolisuuksilta.

Mars askendentilla ylväässä Leijonan merkissä tuo mukanaan taipumuksen korostaa maskuliinisuutta. Nousumerkki eli askendentti on viimeisessä asteessa, mikä kertoo tarpeesta työstää jokin asian loppuun nykyisen inkarnaation aikana. Mars antaa myös itseluottamusta tässä sijainnissa sekä mukavan energiapiikin, jonka avulla elämässä on vähemmän tuota lusmuilupuolta.

Koti, kotimaa, kodin asiat, turvallisuus, suoja ja suojautuminen tulevat kartalla vahvasti esiin. Näistä piirteistä kertovat Kuu, neljäs huone sekä Ravun merkki. Saturnus on Ravussa ja ainakin osa kumuloituneesta karmavelasta on kertynyt kodin asioihin liittyen.

Jupiter on Vaa’an merkissä sekä Donald Trumpin syntymäkartalla että juuri tällä hetkellä. Hänellä ei aivan vielä ole tarkka Jupiterin paluu eli Jupiter samassa asteessa kuin syntymäkartalla. Tarkka Jupiterin paluu osuu joulukuuhun, huhtikuuhun 2017 ja elokuuhun 2017. Hänen hallituskautensa alkaa todella suotuisissa merkeissä! Se on hienoa myös meidän kaikkien muiden kannalta. Toivotan onnea ja menestystä hänelle ja hänen johtamalleen kansalle!

Tiina Heinonen

13.11.2016

Donald Trump1

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net