24.05.2013

Syntymäpäivästä

Sinun syntymäpäiväsi on se päivä, jolloin juhlitaan sinua ja sitä, että olet syntynyt. On tietysti ihan oikein myös osoittaa arvostusta korkean iän saavuttamista kohtaan, mutta ennen muuta sitä kohtaan, että on sieluna halunnut tulla tänne ja elää maanpäällinen elämä kaikkine koettelemuksineen.

Syntymäsi ja elämäsi myötä annat aina myös toisille ihmisille suuren lahjan heidän saadessaan sinun kauttasi kokea sen, mikä on tarkoitettu. Syntymäsi ei siten ole mikään sattuma, vaan tarkkaan harkittu tapahtuma. Jopa sillä, mihin kellonaikaan synnyt, on suuri merkitys, joka määrittää aina tiettyjä asioita elämässäsi.

Oikeastaan jokainen päivä on uusi syntymäpäivä. Jokainen päivä sinä heräät uuteen aamuun, joka tuo sinulle mahdollisuuksia toteuttaa sielusi tehtävää kunakin päivänä. Jokainen vuosi lisää syventää sinun tehtävääsi kunnes olet tehtäväsi täyttänyt. Täytettyäsi tehtäväsi olet taas valmis poistumaan ja aloittamaan toisessa ulottuvuudessa. Ken ties palaat vielä takasin maan päälle syntyäksesi jälleen.

Joka tapauksessa syntymäsi on ollut mitä suurin tapahtuma maailmankaikkeudessa. Sillä jokainen syntymä on osa Luojan omaa syntymää. Syntymällä maanpäälle tuot Luojan valon tänne loistaaksesi sitä ympärillesi. Se on elämäsi perimmäinen tarkoitus ja tehtävä.

                                                                                                                    Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net