14.02.2018

Sydämen kutsu

On eri asia matkustaa paetakseen itseään ja elämäänsä kuin matkustaa löytääkseen itsensä ja elämänsä. Voiko molempia tapahtua yhtä aikaa?

On tärkeä tunnistaa miksi tekee asioita elämässään. Miksi haluan opiskella? Onko takana tunne riittämättömyydestä ja pätemisen tarpeesta itselleen, läheisilleen, yhteiskunnalle? Vai onko motivaationa suuri sisäinen kutsumus ja palo oppia?

Olen potenut enemmän ja vähemmän huonoa omatuntoa, koska haluan koko ajan opiskella ja kehittyä. Haluan tehdä asioita elämässäni, jotka vievät minua eteenpäin. Tämä saatetaan monesti tulkita tyytymättömyydeksi tai levottomuudeksi, kyvyttömyydeksi olla paikoillaan ja olla tyytyväinen siihen mitä on. Ja ei varmaankaan ole ollenkaan vaikea ymmärtää, että myös itse tunnen tästä välillä piston sydämessäni: ”miksi minun pitää koko ajan tehdä jotain ja oppia uutta?” ”Enkö riitä juuri tällaisena?”

Olen löytänyt enkelten kanssa työskennellessäni vastauksen mieltäni askarruttavaan teemaan. Siihen liittyy myös läheisesti ymmärrys henkisestä astrologiasta, jonka mukaan neitsyt aurinkomerkkiset, joihin itsekin siis lukeudun, haluavat kehittää itseään tässä elämässään paljon ja nopeasti (ja heillä on myös kyky tähän), koska edellisessä elämässään he olivat laiskoja ja välinpitämättömiä itsensä kehittämiseen. Oppi perustuu Erkki Lehtirannan kirjaan Astrologia ja Henkinen tie. Tämän tiedon ja enkelten avulla tunnistan itsessäni luontaisen ikuisen oppijan. Se ei ole millään tavalla huono asia tai tuomittava piirre. Tarkkailtava seikka mielestäni tässä kohdassa on se, onko sisälläni myös rauha ja luottamus. Ja kyllä, tunnistan sisälläni olevan rauhan ja varmuuden siitä, että minua ohjataan oikeaan paikkaan oikea-aikaisesti.

Näen edessäni koko ajan mahdollisuuksia ja valintoja, joilla voin vahvasti vaikuttaa oman elämäni suuntaan. Tunnistan elämäntehtäväni vahvempana kuin koskaan. Tunnen, että tehtäväni on imeä tietoa ja taitoa runsaasti ja monipuolisesti tässä elämässä, jotta pystyn jakamaan sitä toisille ja auttamaan siten jokaisen omaa kehitysprosessia. Tämä on kristallisoitunut minulle aivan tässä viime päivinä. Ja tunnen suurta voimaa sisälläni.

Matkani Kuubaan on avannut minussa tämän ymmärryksen. Siellä näkemäni ja kokemani asiat ovat avanneet oven myös syvemmälle itseeni ja siihen kuka ja millainen olen, mikä on minun tarkoitukseni tässä elämässä: auttaminen, opastaminen, tiedonjakaminen, sydänten avaaminen.

Tunnen sydämessäni, että minun on seurattava tunnetta tutustua Kuubaan lähemmin. Niinpä lähden ensi kesänä kahdeksi kuukaudeksi sinne uudestaan. Haaveissa on järjestää jopa pienimuotoinen konsertti siellä muusikkoystävieni kanssa.

Vaikka välillä vauhti ja ideat hieman hirvittävätkin mieltäni ja loogista päättelykykyäni, tunnen sydämessäni tieni oikeaksi. Hieman pelottaa, mutta toimin siitä huolimatta. Kontrollista luopuminen on ehkä suurin pelon aiheuttaja, mutta en voi olla kuuntelematta sydäntäni. Veri vetää vietävästi Kuubaan!

Christiel-enkelini kanavointi 31.1.2018

”Asetan suuren timantin sydämeesi. Timantin tehtävä on aktivoida kirkas valo sisimmässäsi. Aktivoinnin merkitys on, että voit jakaa valoasi ja rohkeuttasi sinne mistä niistä on puutetta. Timantin aktivoima valosi on tarkoituksella juuri sinulle valittu. Sinun kuuluu käyttää tätä sinulle suunniteltua valoa hyödyksesi omassa elämässässi. Kun käytät tätä kaunista, juuri sinulle räätälöityä valoa omassa elämässäsi rohkeasti ja luottavaisena, siitä saavat osansa myös toiset. Sinun tehtäväsi on loistaa valoasi. Pelon aika on ohitse. Riisu suojamuurisi ja astu omaan valoosi. Sinua ohjataan. Sinua autetaan. Sinua rakastetaan.”

Hyvin säkenöivä ja vahva on myös enkelini viesti. Tunnen miten meitä ihmisiä kehotetaan toteuttamaan itseämme. Miten sinä voit toteuttaa itseäsi? Laulamalla, piirtämällä, kirjoittamalla, tanssimalla, hoitamalla kasvimaata, huolehtimalla eläimistä?

Voit toteuttaa itseäsi ilmaisemalla rohkeasti sisäistä sydämesi ääntä ja kutsua. Jokin vain vetää sinua magneetin lailla puoleensa. Voit hetken olla kuuntelematta sitä, voit hetken uskotella itsellesi, että paikkasi on jossain muualla. Mutta vain hetken, sillä padot on tarkoitettu purettaviksi, suojat on tarkoitettu murrettaviksi. Jossain vaiheeessa paineen kasvaessa liialliseksi, sinun on yksinkertaisesti vain pakko vastata sydämesi kutsuun ja antauduttava elämälle. Sinun tehtäväsi on toteuttaa itseäsi aktiivisesti. Sinun tehtäväsi on ilmaista itseäsi vahvuudella ja intensiivisyydellä. Sinun tehtäväsi on tuoda oma ainutlaatuinen osaamisesi ensin itsesi tietoisuuteen ja sen jälkeen kaikkien nähtäväksi ja kuultavaksi.

Tällaista paloa toivon sinulle helmikuuhusi. Nyt jos koskaan on aika tehdä muutoksia elämässäsi.

Enkelein, rakkaudella,

Tanja

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net