27.11.2012

Sielumme lahjoista

Suurin lahja, jonka sielusi sinulle lahjoittaa on maanpäällinen elämä kaikkine kokemuksineen. Silti muutoin ei ole suurempaa ja pienempää lahjaa, jota sielusi voi lahjoittaa sinulle tai muiden palvelemiseksi. Jokainen lahja on yhtä arvokas.

Jokainen lahja palvelee sinun omaa kehitystäsi yhtä paljon kuin että voit niiden avulla palvella toisia. Sielusi lahja on usein yhteydessä syvimpiin persoonatason tarpeisiisi. Oli se sinun tarpeesi sitten laulaa, tanssia, maalata tai mitä tahansa, jokainen lahjasi on ennen kaikkea lahja itsellesi. Palvelemalla itseäsi palvelet myös muita. Ottamalla huomioon omat syvimmät tarpeesi, palvelet myös aina toisia itsesi lisäksi.

On sinun valinnassasi, miten käytät lahjojasi ja kykyjäsi. Piilotatko ne vai otatko ne käyttöösi? Ottamalla ne rohkeasti käyttöösi palvelet ennen kaikkea omaa sieluasi, omaa itseäsi ja Jumalaa. Sielun lahjasi on usein myös se, joka toteuttaminen tuo sinulle eniten iloa vaikka se vaatisikin sinulta suuria ponnistuksia, joskus jopa uhrauksia.

                                                          Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net