03.08.2012

Samalla taajuudella

Kun tapaat jonkun ihmisen, yleensä arvioit välittömästi sen, onko hän kanssasi samalla taajuudella. Arviointisi hänestä perustuu paljolti informaatioon, joka ei ole näkyvää. Arvioidessasi toista ihmistä kiinnität huomiosi aivan alitajuisesti myös siihen, mitä hänessä on, jota sinussa ei mielestäsi ole, mutta myös siihen mitä sinussa on, mutta joka häneltä puuttuu.

Itse asiassa kohdatessamme toisen ihmisen, kohtaamme toisen energia, joka on usein hyvin erilainen omaamme verrattuna. Nykyään puhutaan paljon energioiden muuttamisesta ja niiden nostamisesta. Miten kaksi erilaisen energian omaavaa ihmistä voisivat muuttaa toinen toistensa energioita ja auttaa niitä nousemaan?

Avainsana on kohtaaminen. Jos minä kohtaan toisen ihmisen siinä missä hän on omissa energioissaan, tulen välittömästi vaikuttaneeni hänen energioihinsa. Sillä jos pystyn olemaan läsnä hänelle, hänellä on mahdollisuus avautua vastaanottamaan, ja myös jakamaan omastaan, joka taas vastaavasti vaikuttaa minun energioihini. Siellä missä kaksi ihmistä aidosti ja läsnäolevasti kohtaavat toisensa siinä tapahtuu myös aina energioiden kohoamista.

Sen vuoksi voitaisiin sanoa, että maapallon energioiden kohoamisessa on juuri paljolti kyse ihmisten kyvystä olla läsnä toisilleen. Se on kykyä asettua toisen asemaan ja nähdä asioita hänen näkövinkkelistään ilman että yrittää pitää omaa näkökantaansa automaattisesti jotenkin parempana. Läsnä oleva kohtaaminen edellyttää kykyä asettua samalle viivalle toisen kanssa ja yhdessä eteenpäin katseen suuntaamista.

Tässä on meille haastetta itse kullekin. Maapallo nousee ja me ihmiskuntana nousemme sen myötä kun opimme katsoman samaan suuntaan.

                                                                                                        Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net