15.12.2015

Sallithan

Vieressä olevien ihmisten elämästä on helppo huomata, milloin nämä yrittävät pakottaa asioita tapahtumaan. Toisten ihmisten halutaan käyttäytyvän ja kommunikoivan tietyllä tavalla. Tilanteiden halutaan menevän tietyllä tavalla, tietysti sellaisella, joka itselle sopii parhaiten. Tämä on kontrollointia, niin oman elämän kuin toisten ihmistenkin.

Entäpä, kun käännän nämä huomiot itseeni; ajattelenko tosissani, että itse olen vapautunut tällaisesta toiminnasta? Kyllä, ilmeisesti ajattelen, sillä huomaan häkeltyväni ja nolostuvani, kun huomaan tekeväni itse täysin samoin kuin henkilöt, joille on niin helppo antaa elämänohjeita. Miksi on haasteellista hyväksyä ja sallia elämän tilanteet ja toiset ihmiset sellaisina kuin ne eteen tulevat? Ehkäpä tässä on viisauden paikka siinä mielessä, että meidän tulee erottaa tilanteet, joihin emme pysty vaikuttamaan tilanteista, joihin voimme antaa oman panoksemme ja muuttaa tapahtumien suuntaa.

Milloin sitten on vielä aika haastaa itsensä ja panostaa tilanteeseen? Milloin on aika "luovuttaa" ja antaa periksi? Milloin tilanteen salliminen on viisautta ja milloin taas laiskuutta tai pelkoa puuttua tilanteeseen? Entä milloin on aika lopettaa pään hakkaaminen seinään? Heitänpä vastausvuoron heti kättelyssä enkelilleni:

Aur-enkelini kanavointi 1.12.2015

"Ihmisyydestä kumpuaa halu tietää miksi. Oleellisempaa on tiedostaa ja sallia. Ymmärtäminenkään ei ole välttämätöntä. Salliminen on välttämätöntä. Keveys valtaa sinut, kun teet sydämesi valinnan. Ihmisyyden alhaisista värähtelyistä kumpuavat pakot ja kriteerit vievät sinua alaspäin, johtavat myös hieman harhapoluille, jolloin et erota selkeästi mikä on olennaista. Kun teet valinnan toimillesi, kun valitset tunteesi, valitse ne siten, että ne lisäävät hyvää oloasi. Nostavat värähtelyäsi, puhdistavat auraasi. Jos tuntuu, että olet alamaissa, pyydä enkeleitäsi nostamaan ja puhdistamaan sinut niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla, jotta pääset kiinni elämäsi ytimeen. Rakkauteen. Päätökset, jotka lisäävät rakkautta ovat päätöksiä hengen tasolta. Surun, murheen ja katkeruuden nostattavat päätökset saattavat lyhyellä aikavälillä tuntua pahoilta, mutta rakkaudessa tehdyt haasteelliset ja mielipahaa aiheuttaneet päätökset tuovat ajan kanssa rauhan. Kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää. Surun ja vihan taakse paistaa aurinko ja rakkaus. Valo sulattaa nämä tunteet ajan kanssa vääjäämättä ja jäljelle jää kirkkaasti loistava timantti. Salli valon tulla, salli rakkauden olla, ota elämä ilolla vastaan."

Kiitos enkelilleni viestistä. Viestiä tulkitessa nousee päällimmäisenä ajatus, että meidän kammoksumat alhaiset tunteet, kuten suru ja viha, palvelevatkin valoa ja rakkautta. Niitä ei pidä pelätä, aivan kuin itse pelkoakaan ei tule pelätä. Näiden kaikkien haasteellisten tunteiden salliminen osaksi omaa elämää hetkittäin tuo äärettömän vapauden tunteen. Ainakin itselleni. Ei ole väärin kokea niitä. Niiden jatkuessa pitkään tai toistuessa useasti voidaan ehkä puhua ei niin miellyttävästä tavasta. Nämä "alhaiset tunteet" vievät paljon voimia, väsyttävät ihmistä. Sen takia niiden on hyvä antaa tulla ja mennä hyvin nopealla tempolla, vain kevyesti pintaa sipaisten.

Pystyn vaikuttamaan omaan elämääni omilla päätöksilläni. Pystyn vaikuttamaan omaan asenteeseeni ja tekoihini. Toiset ihmiset tehkööt omat valintansa ja päätöksensä. Omaan itseensä keskittyminen on tämän tiedon myötä siltikin välillä hankalaa; joskus saattaa tuntua, että toisten ihmisten päätökset vievät heitä kauemmas rakkaudesta, mutta tuolloin täytyy muistaa, että heidän päätöksensä vievät heidät juuri sinne minne heidän sillä hetkellä kuuluukin mennä. He löytävät itsensä sitä kautta. Se voi poiketa paljonkin omasta tiestäsi. Salli heidän kulkea omaa tietänsä.

Voimme aina vaikuttaa tilanteeseen kuin tilanteeseen pitämällä oman värähtelytasomme puhtaana ja korkeana sekä lähettämällä kannustavia ja rakkaudellisia ajatuksia toisille ihmisille ja haasteellisiin tilanteisiin. On myös terveellistä oman hyvinvoinnin kannalta havaita ja tunnistaa tilanteet, joissa autatkin parhaiten pysymällä poissa fyysisistä kuvioista. Tuolloin sallit tilanteen kehittyä omalla painollaan.

En tiedä sainko vastauksia kysymyksiini, mutta tunnen miten värähtelyäni puhdistettiin. Suuremman kuvan hahmottaminen, oman pienuuden ymmärtäminen ja oman kaikkivoipaisuuden salliminen lyövät kätensä yhteen ja tunnen miten meidät kaikki pökätään lempeästi touhukkaaseen joulukuuhun. Pidä huoli, että käytät energiasi sinulle tärkeisiin ihmisiin ja asioihin. Karsi jyvät akanoista tunnelmallisessa joulunhengessä. Nauti elämästä, joulusta ja läheisistäsi.

Rauhoitu ja loista valoasi aina kirkkaampana.

Rauhaisaa ja sallivaa joulua sinulle Rakas lukija!

Rakkaudella,
Tanja Kettumäki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net