09.02.2016

Safiirin loistetta

Kilpirauhanen ja kurkkuchakra ovat kiinteästi yhteydessä toisiinsa. Chakraa hoitamalla hoitaa myös kilpirauhasen vajaatoimintaa.

Pelkkä kehon ravinto ei yksin riitä, vaan pitää ruokkia myös mieltä. Miksi kilpparini käy vajaalla? Miksi se on jähmettynyt? Miksi se ei voi potkia täysillä eteenpäin, vaan jarruttaa koko ajan? Kysymyksen voisi kai esittää myös miksi minä käyn vajaalla (en ota koko potentiaaliani käyttöön?) Miksi olen jähmettynyt (en uskalla elää?) Miksi jarruttelen? (Mitä pelkään?)

Liuta hyviä kysymyksiä itselleni....

Kurkkuchakra vastaa kommunikaatiosta, kuulluksi tulemisesta ja kuuntelemisesta. Se myös vastaa "oman äänen" löytymisestä, sisäisestä riippumattomuudesta sekä vastuun ottamisesta omassa elämässä. Myös luovuus liitetään kurkkuun.

Kun kurkkuchakra (ja kilpirauhanen) on kunnossa, omien tunteiden käsittely on ja itseilmaisu on helppoa. Samoin uskaltaa tuoda julki oman mielipiteensä eikä pelkää muiden tuomitsemista. 

Olen aina pitänyt itseäni rohkeana ihmisenä. Olen kulkenut omia polkujani, tallannut siellä missä on vielä koskematonta. Itsekäskin kai, joku sanoisi. Olen ottanut vastuun omasta elämästäni. Koen että myös "oma ääni" on löytynyt. Mutta ne tunteet ja viime kädessä asioiden takana seisominen, en ole ihan varma. Tätä täytyy työstää.

Mielikuvilla on voimakas vaikutus. Niinpä ajattelen usean kerran päivässä kurkkuchakrani päälle, kilpirauhasta virkistämään kirkkaan sinisen safiirin. Voi, se sädehtii niin kauniisti, värähdellen puhdistavaa ja voimistavaa energiaa kilpparilleni.

 

 

 

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net