12.06.2015

Rehellisyydestä puhtauteen

Kesäloma on täällä! Ainakin omalla kohdallani alkoi opettajien pitkähkö kesäloma. Tunsin tarvetta puhdistautumiseen, niin fyysisen kehoni kuin energiakehoni tasolla. Niinpä aloitin elämäni toisen paaston. Ajankohta on aivan täydellinen. Ansiotyön loputtua paasto ohjaa siirtymisen lomakauteen luonnollisesti. Jälleen koen samanlaista sisäänpäinkääntymistä ja irrottautumista turhanpäiväisistä asioista kuin ensimmäiselläkin kerralla vuosi sitten keväällä.

Voisikohan puhua myös pienoisesta tökeryydestä, joka nostaa päätään sisäänpäinkääntymisen myötä? No, päättele itse. Kun kävin konsertissa, jossa tiesin näkeväni paljon tuttuja, ensimmäinen ajatukseni oli: ”voisinkohan viettää väliajan vessassa, ettei minun tarvitse jutella kenenkään kanssa?”. Ja kun sitten olen kohdakkain hyvänpäiväntuttujen kanssa, minua ei huvita vastata kysymykseen mitä kuuluu? muuta kuin neutraalisti kiitos hyvää. Hieman pelkään tuota kysymystä, sillä se tarkoittaa, että kohteliasuudesta minunkin on kysyttävä ”mitä sinulle kuuluu?”. Ja suoraan sanottuna tällä hetkellä minua ei kiinnosta pätkän vertaa kuulla mitä sinulle kuuluu. Niinpä jätän vastakysymyksen kysymättä rehellisesti ja vetäydyn keskustelusta hienotunteisesti.

Että näin. Itse en koe tätä piirrettä ollenkaan huonona vaan päinvastoin. Se opettaa minulle terveitten rajojen laittamista omille voimilleni sekä sen, minne minun tulee ohjata huomioni tällä hetkellä elämässäni. Tulee mieleeni, että lapset useasti käyttäytyvät rehellisemmin kuin me aikuiset. Jos he pitävät jostakusta, he sanovat ja näyttävät sen. Jos he eivät pidä jostakusta, he sanovat sen tai ainakin se näkyy heistä selvästi. Se on rehellisyyttä kauneimillaan. Ehkä raadollista, mutta samalla selkeää ja suoraviivaista. Itse tasapainoilen välillä julmankin suoraviivaisuuteni sekä korulauseiden lirkuttelun välissä. Kyllä se taitaa edelleen olla niin, että toisen ihmisen satuttamisen pelosta kierrellen ja kaarrellen lausutut merkityksettömät sanat satuttavat enemmän kuin heti asian ytimeen meno. Säästyy aikaa ja vaivaa molemmilta.  

Kehoni ja ajatusteni puhdistumisen myötä puhdistuvat myös tunteeni. Pääsen kiinni omaan keskukseeni, omaan ytimeeni. Pääsen esittämään ärsytystä herättävän kysymyksen tärkeimmälle ihmiselle maanpäällä: minulle itselleni. Mitä minulle kuuluu? Miltä minusta tuntuu? Huomaan, että minulle kuuluu aika hyvää. Kaikki on hyvin. Ympärilläni olevien ihmisten huolestuminen hurjasta vauhdistani valuu kuin öljy hanhen selästä. Huoli ei ole minun huoleni, se on toisten huoli ja minä en huoli sitä omakseni. Tulen tietoiseksi jälleen tunteesta, että minulle ei tapahdu mitään sellaista, mitä minulle ei kuulu tapahtua. Olen siitä täysin varma. Rauha valtaa minut.

Jokaikinen päätökseni tässä elämässä ohjaa minut tilanteeseen, jossa joudun vastatusten omien oppiläksyjeni kanssa. Toiset eivät voi tehdä läksyjäni puolestani. Minun on ihan itse kuljettava tieni ja kannettava vastuu päätöksistäni. Turha syytellä toisia tai elämää. Vedän aivan magneetin tavoin juuri oikeanlaisia tapahtumia, tilanteita ja ihmisiä, jotka saavat minut heräämään oman merkitykseni ja suuntani tarkastamiseen. On hyvä huomata, että olen juuri siellä, missä minun kuuluukin olla. Olen juuri heidän kanssaan, joiden minun kuuluukin olla. Jos et tunne näin, tee asialle jotain. Enkelit ovat auttamassa sinua.

Aur-enkelini kanavointi 1.6.2015

”Avatessasi sydämesi ja suusi yhtäaikaisesti sanasi auttavat ja puhdistavat ei vain lähimmäisiäsi vaan myös itseäsi. Kun yrität verhota oman totuutesi toisen totuuden alle lisäät ensisijaisesti omaa pahaa oloasi. Sanoillasi on energeettinen väri ja muoto. Toiset saavat niistä kiinni, ymmärtävät niitä. Aivan kuin sinä saat kiinni myös toisten ihmisten sanoista. Tunnistat helposti kenen sanat tulevat sydämestä ja sen totuudesta. Pinnalliset sanat eivät värähtele kanssasi samaa taajuutta. Et saa niistä tavallaan kiinni. Sinun on haasteellista ymmärtää niitä ja kiinnittyä niihin. Nämä ovat hyviä merkkejä tunnistaessasi toisten ihmisten tarkoitusperiä heidän sanoistaan. Pidä itsesi avoimena ja puhtaana. Puhu puhtaasti, ajattele puhtaasti, tunne puhtaasti. Jos yrität vääntäytyä puhumaan, ajatteleman ja tuntemaan niin kuin toiset toivovat tai opettavat, hidastat omaa kehitystäsi. Ja se on sinun tehtäväsi täällä maanpäällä: kehittyä. Kehittyä aina lähemmäs kohti valoa. Valo on puhtaus. Sinä olet valo. Joten sinä olet puhtaus.”

Kaunista ja puhdasta kesäkuuta Sinulle rakas lukija! Minulla on vahva tunne siitä, että meistä pidetään hyvää huolta.

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net