22.01.2016

Rauhasta ja tasapainosta

"Ei ole rauhaa ilman sotaa ja mitä suurempi on nyt sota, sitä suurempi on halu rauhaan ja sitten kun siihen päästään, sitä syvempi rauha on".

Eli nyt nähtävät sodat toimivat rauhan välineinä, askeleina rauhan tiellä.

Se sama tapahtuu myös teidän ihmistenvälisissä suhteissa ja myös teissä itsessänne. Teissä olevat energiat ja olemuspuolet taistelevat keskenään luullen olevansa erillisiä, mutta hetkenä, jolloin "ne" tajuavat vain olevansa saman asian eri puolia, lakkaa taistelu teissä ja syntyy harmonia.

Samalla tavoin ihmisten välillä ja kansojen välillä oleva taistelu lakkaa vasta silloin kun tajutaan, että ollaan samaa perhettä, yhteydessä toinen toisiimme syvemmällä tasolla.

Meissä taistelevat myös uusi ja vanha. Sillä tavoin meidän/ teidän maailmastanne käsin aika taistelee toistansa vastaan. ON sitä alhaisemman värähtelyn aikaa ja siitä nousevaa toimintaa, on uutta aikaa siitä nousevaa toimintaa, sen värähtelyn mukaista. Nämä ikään kun taistelevat keskenään kunnes saavutetaan tila, jossa vanha saavuttaa uuden omalla taipaleellaan. Sitten ne liittyvät yhdeksi ja samaksi vaikuttavaksi energiaksi. Silloin saavutetaan rauha.

Tämän asian ymmärtämiseksi pysähtykää ja yrittäkää löytää kaikesta näkemästänne ja kokemastanne sen syvempi merkitys. Näin kokekaa myös ne kokemukset, joita tiellenne laitetaan. Nähkää ne kaikki askelina tasapainoon ja rauhaan.

Rauhattomuus itsessänne ja maailmassanne ei jatku ikuisesti. Vaan niin kuin Jeesus on luvannut: "Minä annan teille ikuisen rauhan". Se tulee tapahtumaan, mutta nyt kaikki on vielä taipaleella sitä kohti.

Joten näe myös oman sielusi taistelu pimeän ja valon välillä taisteluna rauhan ja tasapainon saavuttamisen puolesta.

Jos vain pystyt, mene kokemuksesi yläpuolelle ja katsele sitä ikään kuin lintuperspektiivistä, suuremmasta ja laajemmasta näkökulmasta. Silloin voit saavuttaa itsessäsi suurempaa rauhaa sen kaiken myrskyn keskellä, jossa elät.

                                                                                                                    Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net