28.12.2012

Pyhästä perheestä

Olipa lapsuuden perheesi millainen tahansa, se on Pyhä. Se on antanut sinulle kasvun avaimet ja mahdollisuudet siksi ihmiseksi, joka nyt olet. Olipa sinulla ollut isää tai äitiä fyysisesti, silti sinulla ovat olleet olemassa ns. taivaalliset vanhemmat, sekä maskuliininen että feminiininen energia, joidenka myötävaikutuksella olet kehittynyt.

Se lapsi, joka syntyy näiden energioiden yhdistymisestä kantaa niitä molempia energioita itsessään. Toiset meistä ovat syntyessään enemmän olemukseltaan maskuliinisia, toiset taas tunnistetaan helpommin heidän feminiinisyydestään.

Perinteisesti ajatellaan Isä Jumalan edustavan maskuliinisuutta ja Äiti Marian feminiinisyyttä. Nyt elämme feminiinisen energiavaikutuksen voimallista aikaa. Sen vuoksi Maria tulee entistä tärkeämmäksi yhä useammalle taivaan tien kulkijalle. Sillä ilman Mariaa ei olisi Kristusta. Maria kantoi Kristus-lasta omissa lempeissä energioissaan.

Niin nytkin maailmassa Kristus syntyy lempeyden ja myötätunnon energioiden saadessa yhä enemmän tilaa. Me tarvitsemme Mariaa, me tarvitsemme äitiä, joka synnyttää meissä olevan Kristuksen.

”Terve Maria, Herra sinun kanssasi!”

                                                                                       Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net