11.04.2014

Puhtaus on puoli ruokaa

Näin kevään korvilla on ihana alkaa tehdä kevätsiivousta niin kotiinsa kuin itseensäkin. Oma puhtauden kaipuuni kiteytyi ensimmäiseen paastoon elämässäni. Kehoni puhdistuessa 10 päivän ajan huomasin, miten luonnollisella tavalla ajatukseni, puheeni ja tunteeni tekivät myös niin. Koin, että paasto veti energiani sisäänpäin, aivan kuin lepäämään ja keräämään voimia. Minun teki mieli vaipua enemmän itseeni, valikoin seurani ja sanani tarkemmin. Samanlainen tendenssi tuntuu jatkuvan vielä viikkoja paaston jälkeenkin; olen vain niiden ihmisten kanssa, joiden seurassa minulla on hyvä olla. Käytän voimani vain siihen, minkä koen tärkeäksi.

Vaikka olenkin jo hiljalleen palautunut kiinteään ruokavalioon huomaan, että ruokailutottumukseni ovat parantuneet: huomaan pärjääväni paljon kevyemmällä ja vähemmällä ravinnolla kuin mitä aijemmin ajattelin. Nyt kun saisin pidettyä vatsalaukkuni tässä hieman pienemmässä koossa pitempäänkin!

Katsoin paastolla ollessani mielenkiintoisen dokumentin Yleltä, jossa kerrottiin erilaisista paastoista ja niiden hyvistä vaikutuksista. Mieleeni jäi erityisesti yksi lause: ihminen on luotu kestämään paremmin puutetta kuin liiallisuutta. Nykyihminen syö itsensä helposti sairaaksi. Hieman karrikoidusti sanottu, mutta mitä enemmän sitä mietin, sitä enemmän siihen uskon. Meillä itsellämme on avaimet omaan terveyteemme. Me itse valitsemme, mitä suuhumme pistämme, mitä sanoja suustamme päästämme ja mitä ajatuksia ja tunteita sisällämme pyörittelemme. Onneksi apunamme on vahva joukko valon ja terveyden enkeleitä rohkaisemassa meitä terveellisempään elämään. Kunhan muistamme pyytää.

Koin saavani enkeleihini paremman yhteyden arjessani paaston aikana, aivan kuin olisin kohonnut enemmän heidän tasolleen. Tai ehkä heidän oli helpompi tulla minun tasolleni. Todennäköisesti molempia. Uskon, että värähtelytasoni siis kohosi kehoni puhdistumisen myötä. Tietynlainen rauha, tyyneys ja lempeys tuntuvat houkuttelevalta ja kotoisalta. Milloinhan sitä oppisi sanojen ”vähemmän on enemmän” merkityksen? Pikku hiljaa, palanen kerrallaan, omien kokemusteni kautta sanojen taakse muodostuu syvempi merkitys. Mutkat ja solmut suoristuvat, kiertoteitä ei tarvita, voin selkeästi ja helposti ilmaista itseäni ja ymmärtää paremmin omaa elämäntehtävääni. Elämä on helppoa ja yksinkertaista. Elämä on kaunista!

Aur-enkelini kanavointi 1.4.2014

”Puhdista itsesi päivittäin. Rukoilemalla, ulkoilemalla, tuulettamalla kotiasi sekä sisintäsi. Päästä vanhat ajatukset ja riipaisevat tunnetukokset ulos. Päästä ne vapauteen. Avaat vain nyrkkisi ja tunnet ja näet, miten niin monet narut, joita haluat hyppysissäsi pitää valuvat vapauteen ja vapauttavat myös sinut niiden taakasta. On sama puhdistatko ensin kehosi vai sielusi. Toinen seuraa toista. Kunhan aloitat. Rukoile ja pyydä luoksesi korkeimmat enkelit ja tahot auttamaan sinua puhdistumisessasi. Herkisty myös ottamaan vastaan ohjeet ja neuvot korkeimmasta valosta. Sinulla on suunnaton tuki takanasi. Sinä onnistut.”

Toivon teille kaikille lukijoille rauhallista ja keveää kevättä! Olkoon puhtaus jo teidän.

Enkelihalauksin,

Tanja Saranen

ALH enkelihoitaja

www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net