04.04.2015

Piinaviikosta

Elämme nyt piinaviikon aikaa. Jeesus eli oman piinaviikkonsa, jonka tapahtumat huipentuivat hänen ristille naulitsemiseensa ja ylösnousemukseensa.

Mekin monesti omassa elämässämme olemme saaneet kokea omat piinaviikkomme. Nuo viikot ovat niitä, jolloin meitä on valmisteltu johonkin uuteen jonkin vanhan kuoleman kautta elämässämme.

Millaista piinaviikkoa sinä elät tänään elämässäsi?

Mikä on se asia sinulla, josta olet kuolemassa?

Mikä on se asia, tapahtuma tai kenties ihmissuhde, joka ei enää palvele sinua tässä elämäsi vaiheessa, josta sinun olisi suostuttava irrottautumaan?

Kuoleman jälkeen oli Jeesuksen elämässä ylösnousemus. Niin on oleva sinunkin elämässäsi. Voit joutua olemaan yksin haudassasi jonkin aikaa ennen kuin pääset ylös haudastasi. Mutta se tapahtuu varmasti, jos uskallat tulla ulos haudastasi.

Kuva Jeesuksen ristille naulitsemisesta ja ylösnousemuksesta on kuva meidän energioiden uudistumisesta itseämme rakastavampaan suuntaan. Se on kuva täydellisestä sydämen avautumisesta rakkaudelle, sen vastaanottamiselle ja antamiselle.

Tulevan pääsiäisenä, voisitko juhlistaa sitä suomalla itsellesi vähän enemmän rakkautta avaamalla sydämesi sen vastaanottamiselle ja sen jakamiselle ympärilläsi oleville?

Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net