22.09.2016

Pidä energiakenttäsi puhtaana

On hyvä pitää mielessä, että sinä voit itse vaikuttaa voimakkaasti energiakenttäsi puhtaana pitämiseen ja sinulla voi olla tervehdyttävä ja puhdistava vaikutus lähelläsi olevien ihmisten energiakenttiin. Voit tuoda toisille rakkautta, rauhaa ja korkeampia henkisiä energioita.

Oma energiakenttämme, auramme ulottuu suunnilleen käsivarrenmitan päähän joka puolelle kehoamme. Siihen vaikuttavat ulkopuolisten energioiden lisäksi omat energiajärjestelmämme, etenkin meridiaanit ja chakrat.

Chakrat imevät energiaa ympäristöstä ja lähettävät sitä ulospäin. Myötäpäivään pyörivällä chakraenergialla on taipumus liikkua ulospäin ja ympäröidä muita energioita ja vastapäivään pyörivällä chakraenergialla on taipumus vetää muita energioita puoleensa.

Chakrat koostuvat seitsemästä kerroksesta, joista kukin voi pyöriä kumpaan suuntaan tahansa ja sen energioiden tilasta riippuen – onko sillä tarve vetää puoleensa vai vapauttaa energioita – suunta saattaa muuttua.

Kerroksellisuudesta johtuen myös vastapäivään pyörivä energia voi liikkua ulospäin, ja imu voi ulottua ympäristöön ja vetää sieltä itseensä energioita, myös toisten ihmisten energioita, niin positiivisia kuin negatiivisia. (Muista, että chakroja voi puhdistaa ja harmonisoida.)

Energiakenttääsi vaikuttaa ensinnäkin sisäinen mielen ja kehon harmonia, se kuinka kohtelet kehoasi. Annatko sille terveellistä mahdollisimman puhdasta oikeanlaista ravintoa vai rasitatko sitä paljon kemiallisilla lisäaineilla? Lepäätkö tarpeeksi ja liikutko riittävästi? Pystytkö käsittelemään elämääsi stressaavia tekijöitä?

Myös ajatuksesi ja tunteesi vaikuttavat energioidesi laatuun. Kehosi on kotisi, pidä se puhtaana kaikesta mitä sitä voi saastuttaa.

Energiakenttääsi vaikuttavat myös monet ulkopuolelta tulevat seikat: melu, saasteet, sähköenergiset kentät; asiat, joita näet, luet ja kuulet, joita päästät tietoisuuteesi, toiset ihmiset.

Millaisia ihmisiä päästät vaikuttamaan energiakenttääsi? Jos päästät siihen negatiivisia, myrkyllisiä ihmisiä, huomaat saavasi jonkinasteisen tartunnan.

Opettele tiedostamaan millaisen energiakentän kohtaamasi ihminen tuo energiakenttäsi lähelle ja karta päättäväisesti kaikkea, mikä uhkaa saastuttaa elintilaasi. Tunnista ensin, mistä on kyse. Hengitä syvään ja mieti, miten voit vetäytyä tilanteesta rauhallisesti. Auttaa, kun lähetät ympäristöösi rakastavia ajatuksia. Poistu sitten harkitusti vahingollisten energioiden vaikutuspiiristä.

Kun toinen ihminen tulee lähellesi, voit kokea hänen energiansa rauhallisina ja hyvää tekevinä, kohottavina tai ikäväntuntuisina, masentavina, häiritsevinä, jopa pahalta tuntuvina ja vastenmielisinä.

On hyvä pitää mielessä, että sinä voit itse vaikuttaa voimakkaasti energiakenttäsi puhtaana pitämiseen ja sinulla voi olla tervehdyttävä ja puhdistava vaikutus lähelläsi olevien ihmisten energiakenttiin. Voit tuoda toisille rakkautta, rauhaa ja korkeampia henkisiä energioita.

Pidetään huolta energiatasostamme

Irmeli

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net