09.05.2014

Persoonasi on valon työväline

Olen vakuuttunut siitä, että enkelit rohkaisevat meitä elämään elämäämme aidosti omina itsenämme. Mitä tämä tarkoittaa? Jollain lailla tuntuu, että osa ihmisistä ajattelee, että enkelten kanssa työskentely vaatii seesteistä mielentilaa, elämistä niukkuudessa ja kaiken ylimääräisen karsimista elämästä. Tutkiskellessani näitä seikkoja, ovathan ne tavallaan totta: mielen on hyvä olla rauhallinen, mutta sydän voi samaan aikaan pursuta ilosta ja onnesta. Niukkuus ja ylimääräisen karsiminen elämästä tekee varmasti hyvää kaikille ajoittain, mutta enkelit haluavat meidän elävän myös yltäkylläisyydessä ja runsaudessa. Eivät he toivo meidän kituuttavan päivästä toiseen.

Jos mielesi tekee pursuta värejä ja kauniita vaatteita ja koruja, tee niin. Jos tunnet vetoa rauhaisiin sävyihin ja hillittyyn ilmaisuun, enkelit rohkaisevat sinua toimimaan sen mukaan. Kunhan sydämesi on mukana ilmaisussasi. Jos korean pinnan alla on ontto tyhjiö, ei sitä paikkaa minkään maan kauniit korut tai tavarat. Samoin, jos hillityn ilmaisun takana on pelko sanoa ja tehdä asiat oman totuutensa mukaan, sydämessä asustaa tuolloin suunnaton taakka. Näiden asioiden tunnistaminen on ensimmäinen askel. Kysy itseltäsi Onko tämä tapa minun tapani toimia? Vai olenko omaksunut sen joltain toiselta? Olen itseltäni kysynyt saman kysymyksen pelkoon (talouteen) liittyen ja huomasin, että olin oppinut pelon ja epävarmuuden ulkoapäin. Tunnustellessani sisintäni, en löytänyt kyseistä pelkoa sieltä. Oli upeaa huomata, että olin vapaa pelosta! Niinpä siitä lähtein olen sanonut talouteen liittyvälle pelolle, että kiitoksia vaan kun kävit ovellani, sisään et enää pääse, nyt voit jatkaa eteenpäin!

Enkelit käyttävät myös meidän ominaispiirteitämme välittäessään viestejä kauttamme. Kaikki tietomme ja taitomme ovat enkelten ja muiden valon auttajien käytettävissä; auttaessasi esimerkiksi ystävääsi pulmatilanteessa saatat huomata, että juuri lukemastasi lehtiartikkelista löytyykin tietoa auttamaan ystävääsi hänen tilanteessaan. Tutki, lue, opiskele ja ymmärrä yhä enemmän ja enemmän. Kaikki keräämäsi tieto täällä maanpäällä tulee hyvän kiertoon! Ja juuri sinun tapasi tuoda tieto esiin on tärkeä, se puhuttelee ja koskettaa juuri oikeita ihmisiä.

Tiedostathan, että vaikka kävisitte ystäväsi kanssa kaikki samat kurssit ja lukisitte kaikki samat kirjat, juuri sinussa tämä tieto yhdistyy merkittävällä tavalla. Toki myös ystävässäsi, mutta enkelit haluavat sinun huomaavan miten erityisellä tavalla sinä yhdistät oppimasi juuri tällä hetkellä. Ja mitä kaikkea tuletkaan luomaan tulevaisuudessa! Ehkä jotain ennenkokematonta ja -näkemätöntä.

Uskalla siis rohkeasti tuoda omat mielipiteesi persoonallisella tavalla ilmoille. Sinussa on ääretöntä voimaa ja kykyä vaikka mihin!

Aur-enkelini kanavointi 2.5.2014

”Ajatuksesi ja mielesi ovat enkelten ohjauksessa. Voit luottaa siihen. Jos mieleesi nostetaan jokin asia, tilanne tai tapahtuma, se on esillä syystä. Toimiasi ohjaillaan myös. Lempeästi. Rakkaudella. Niin, että toimesi, sanasi ja puheesi palvelevat kaikkien elollisten korkeinta parasta. Pidä sydämesi auki äläkä sensuroi puheitasi, tekojasi, jos tunnet halun ilmaista jollain tietyllä tavalla itseäsi. Anna liikkeen tulla luonnostaan niin kehoosi kuin sanoihisikin. Sinua ohjaillaan. Lempeästi kohti valon tietä, kohti valoa. Palvelet täällä ollessasi toisia. Se on arvokkain työsi täällä. Palvele ilolla.”

Toivotan kaunista ja rohkeaa toukokuuta teille kaikille Kuudennenaistin lukijoille! Ilmaistaan itseämme yhä rohkeammin ja rohkeammin, omaan totuuteemme nojaten!

Rakkaudella,

Tanja Saranen

ALH Enkelihoitaja

www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net