23.03.2015

Perheyhdistyksen liiton toimitusjohtajan astrologinen kartta

Millaiselta näyttää Perheyritysten liiton toimitusjohtajan astrologinen kartta?

Joulukuun 19 päivänä 2014 uutisoitiin, että Perheyritysten liiton uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu valtiotieteen tohtori Leena Mörttinen. Martti Vanhanen tavoittelee kansanedustajan paikkaa eduskuntavaaleissa ja näin ollen Perheyritysten liitto tarvitsi uuden vastuullisen toimitusjohtajan.

Leena Mörttisen tarkkaa syntymäkellonaikaa ei ole käytettävissäni ja hänen syntymäpaikkansakin on viitteellisesti ”Lahti”. Tältäkin pohjalta löytyy mielenkiintoisia seikkoja hänen syntymäkartaltaan.

Koska syntymäkellonaika ei ole tarkka, en tutki huoneita, nousumerkkiä tai keskitaivasta. Planeettojen sijaintien pohjalta kuitenkin voi nähdä mielenkiintoisia asioita.

Tällä hetkellä planetoidi Kheiron on Kalojen merkissä ja niin se on ollut myös Leena Mörttisen syntymän aikaan. Kheironin paluu on siis lähestymässä. Se tapahtuu noin 50 vuoden iässä. Planeetan/planetoidin paluu tarkoittaa astrologisessa kielenkäytössä sitä, että taivaankappale on samassa eläinradan merkissä ja asteessa kuin syntymähetkellä. Kierros on tullut täyteen ja on eräänlainen uusi mahdollisuus avautumassa puhtaalta pöydältä.

Kheiron liitetään anteeksiantoon, parantamiseen, parantumiseen ja henkisen soturin arkkityyppiin. Kheiron Kaloissa on ikään kuin taivaalta kädenojennus anteeksiantamiseen.

Aurinko on yhtymässä Kheironin kanssa sekä myös Saturnuksen kanssa. Saturnus on Oinaan merkissä, ensimmäisessä asteessa. Tämä on aikamoinen kuvio elämänmatkalla käsiteltäväksi. Kuvioon saattaa liittyä jokin maskuliinisuuteen tai auktoriteetteihin kuuluva seikka, jonka kätköistä on etsittävä oma tapa toimia ja olla maailmassa. Kheiron tuo siinä Aurinko-Kaloille juuri anteeksiannon mahdollisuuden, jonka kautta voi itse vapautua.

Jotta kukaan ei kutsuisi tätä karttaa helpoksi jutuksi, on melkomoisen vahva oppositio Aurinko-Kheiron yhtymälle Pluto-Uranus yhtymä Neitsyen merkeissä. Pluto ja Uranus ovat ns ikäkausiplaneettoja, joiden yksilöllinen merkitys ilmenee huonesijainnin kautta, jota emme siis nyt voi tulkita, koska syntymän kellonaika ei ole käytettävissä. Siitä huolimatta Pluton ja Uranuksen yhtymä tuo voiman – Pluton kautta – yhdistyneenä uudistuksiin, yllätyksiin ja tiettyyn kapinamieleen – Uranukseen liitettäviä asioita. Henkilöön liittyy voima viedä muutokset läpi.

Mielenkiintoista kylläkin, Leena Mörttisen kartalla on Jupiter Ravussa, ylennyksessä. Jupiter tuo osaksemme sen hyvän, joka meille kuuluukin ja Ravun merkissä nuo asiat liittyvät kotiin, turvaan, suojaan ja perheeseen. Työpaikka Perheyritysten liitossa kuulostaa täsmälleen oikeaan osuvalta!

Ravun merkkiä hallitseva Kuu on Kaksosten merkissä. Tämä merkkimiljöö liitetään kommunikointiin, mentaalisuuteen ja siihen, että jollakin tavalla voi olla kaksi kotia. Kuu saa miellyttävää tukea Venukselta sekstiilin kautta, kyseessä taitaa olla kartan tarkin aspekti. Jokin hoivaamiseen liittyvä asia saa siis tukea aloitteikkaan ja pioneerihenkisen Oinaan merkin kautta, jossa Venus sijaitsee.

Leena Mörttinen on kutsuttu toimeen, joka on hänelle hyvin sopiva!

Tiina Heinonen

19.3.2015

leena mörttisen astrologinen kartta

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net