26.11.2015

Pelosta rakkauteen

Astuminen adventin aikaan surullisten ja pelottavien marraskuisten tapahtumien jälkeen ei ole helppoa, se vaatii rohkeutta.

Tavalliselle ihmiselle käsittämättömät veriteot herättävät pelkoa ja epävarmuutta. Ei auta, vaikka koettaa torjua kauhukuvat ja olla ajattelematta niitä, jotta uskaltaisi elää, ja vaikka terrori ei olisikaan ulottunut kotikulmille, pelko ja sen aiheuttama huoli ja stressi jättävät jälkensä meihin, mieleen ja kehoon.

Minä koetin torjua pelon ja ahdistuksen välttelemällä uutisia, ja pysyin näennäisesti erossa tapahtumista.

Joku päivä sitten sain sähköpostiini Nick Ortnerin viestin. Hänen sisarensa Jessica on tehnyt EFT (Tapping) ohjeen pelon voittamiseksi. (sekä äänitteenä että tulostettavana).

Vasta sitä kuunnellessani tulivat kyyneleet. Siinä kehotetaan jakamaan sitä, joten laitan tähän linkin: http://www.thetappingsolution.com/blog/this-might-help-with-fear/

Jos tarvitset suomennoksen, lähetä pyyntö Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Sitä voi käyttää ohjeellisena ja muuntaa sen mukaan miltä itsestä tuntuu. Siinä todetaan ensin, miltä itsestä tuntuu, pelko ja huoli. Murehtimiseni ei kuitenkaan auta uhreja ja heidän omaisiaan, se vain lamauttaa toimintakykyäni.

Emme saa sallia terroristien saattaa meitä pelon ja kauhun valtaan. Se mitä voimme tehdä, on antaa sitä mitä meillä on, rakkautta ja rakkauden lämpöä toisille ihmisille.

On hyvä muistaa, että rakkautta voi ilmaista paitsi sanoilla ja teoilla, myös ajatuksilla. Ajatellaan hyviä ajatuksia toisistamme ja myös itsestämme.

Se sopii hyvin aina, mutta eritoten nyt adventin kynnyksellä.

Ensi sunnuntaina sytytämme ensimmäisen adventtikynttilän. Neljäs päivä joulukuuta on Pyhän Barbaran päivä; sanotaan, että jos silloin laittaa omenapuun oksan maljakkoon, se kukkii jouluna.

Se ei aina onnistu, viime vuonna omenankukat avautuivat vasta tammikuussa, mutta mitä siitä, voi niitä ihastella vuoden alussakin.

Hyvää adventin aikaa

Irmeli

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net