07.11.2012

Parantumisesta

Ei ole parantumista ilman sielusi parantumista. Kaikki paraneminen, kuten myös sairaus tähtää sielun paranemiseen. Fyysiset ja psyykkiset sairaudet ovat meille koettelemuksia. Ne ovat seurausta elämästämme, jonka olemme eläneet rakkauden vastaisesti joko tässä tai aikaisemmissa inkarnaatioissa.

Niinpä paranemalla niistä paranemme aina myös hengellisesti. Emmekä voi parantua hengellisesti ilman että samalla paranemme myös fyysisesti, sekä mentaali- ja tunnetasolla. Sillä kaikki tämä on yhteydessä keskenään, mieli, keho ja sielu. Se on pyhä kolminaisuus, pyhä kolmiyhteys.

Olet Pyhän Hengen temppeli, jossa on nämä kaikki olemuspuolet. Jokainen olemuspuoli itsessään vaikuttaa myös toisiin olemuspuoliin. Kehosi hyvinvointi vaikuttaa mieleesi ja sieluusi. Mielesi hyvinvointi vaikuttaa kehoosi ja sieluusi. Sielusi hyvinvointi vastaavasti vaikuttaa mieleesi ja kehoosi.

Ei ole yhtä ilman toista ja kolmatta. Sinä olet yhtä eri olemuspuoliesi kanssa, mutta kuitenkin niin, että vain sielusi on ikuinen ja kaikki paraneminen, mutta myös sairaudet tähtäävät sielusi paranemiseen ja kehittymiseen kohti rakkautta.

                                                          Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net