25.08.2015

Oven avaajat

Olen tullut viime aikoina tietoiseksi "oven avaajista". Termi nousee mieleeni, kun ajattelen ihmisiä elämässäni, jotka ovat olleet hetken siinä ja jatkaneet matkaansa oven avattuaan. Saatteko kiinni ajatuksestani? Muita nimikkeitä heille voisivat olla suunnannäyttäjä ja opastaja.

Harmistus voi olla suurikin, kun huomaat tärken henkilön poistuneen elämästäsi tai tekevän poislähtöä siitä. Päällimmäisinä tunteina voivat olla katkeruus ja takertuminen. Saattaa olla, ettet millään haluaisi päästää irti tuosta henkilöstä. Sisälläsi saatat kuitenkin tunnistaa heränneen pienen tunteen, että on aika jatkaa matkaa ja astua ovesta, jonka tuo toinen ihminen on sinulle avannut. Teidän ei ollut tarkoitus astua siitä yhdessä. Yhteinen aikanne kuitenkin teki oven ilmestymisen ja havaitsemisen mahdolliseksi.

Tällainen ihminen saa sinut jälkeenpäin huomaamaan, että kaikki on mahdollista. Ja voit tavoitella vieläkin korkeampia tähtiä. Pidä ajatuksesta kiinni: "Jos se ei ole hän, jotain vieläkin parempaa on tulossa!" Hän osoittaa sinulle heikkoutesi, vahvuutesi ja inhimillisyytesi ja pökkäisee astumaan oviaukosta johonkin tuntemattomaan.

Helpotuksen tunne nousee itselleni, kun havaitsen, että vierailijasta elämässäni onkin jäänyt myös paljon hyvää. Itseasiassa kaikista ihmisistä, jotka olen elämäni varrella tavannut on jäänyt lopulta jotain hyvää. Tutkaileppa omia kokemuksiasi hetken. Huomaatko kultareunukset pilvien ympärillä? Jos et huomaa, tutkaile tarkemmin, syvemmin.

Olen kokenut myös sellaisen oven avaajan, jonka olen joutunut auttamaan ulos elämästäni. Tuolloin tehtäväkseni jää huomata, milloin jokin tehtävä on suoritettu loppuun tuon ihmisen kanssa; silmäni ovat auenneet jälleen jollekin uudelle ja on aika mennä eteenpäin. Viimeisimpänä oppinani on selkeästi ollut itsearvostus ja -kunnioitus. Minun on ihan itse pidettävä itseäni arvokkaana ja minulla on täysi valta valita ihmiset, joiden kanssa olen tekemisissä. Kuulostaa itsestään selvältä ja helpolta, mutta minulle nämä selvyydet ovat haasteita, jotka minun on voitettava. Ehkä tunnistat ne myös omiksi haasteiksesi. Tai ehkä sinun haasteesi ovat jotain aivan muita. Mutta eikö ole suorastaan herkullista lukea toisen haasteista ja kokemuksista?! Ja varsinkin siitä, että nuo haasteet ovat mahdollisia selättää ja niiden tuoma oppi on mahdollista valjastaa oman elämän parantamiseen.

Olipa tilanteesi kumpi tahansa näistä "oven avaajista", muista että enkelten herkkä apu on vierelläsi herkeämättä. Heidän korvansa kuulevat sydämesi kuiskaukset, kun et jaksa niitä enää ääneen lausua.

Aur-enkelini kanavointi 1.8.2015

"Avaa ovesi lämmöllä kaikille sisään haluaville. Pidä sylisi lämpimänä kaikista kokemuksistasi huolimatta. Sinä voit valita milloin avaat sylisi ja milloin suljet sylisi, mutta kaikille rehellisin keinoin sinne haluaville anna mahdollisuus päästä kokemaan sylisi ja sydämesi lämpö. Olet niin useasti itse oven avaaja myös toisille; puoli huolimattomasti lausuttu sanasi saattaa avata toisessa ihmisessa mahtavat visiot. Lempeä olemuksesi avaa toisille ihanat odotukset elämästä. Luot toisiin toivoa ja lämpöä innostuksellasi ja aidolla läsnäolollasi. Lempeytesi on voimakkain suojasi.

Ovia avautuu ja sulkeutuu ja kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan. Elämän synkronisaatio on kaunista ja harmonista. Kaiken oikea-aikaisuus saattaa joskus hämmentää sinua. Eikö olisi jo aika luottaa siihen, että elämä kantaa sinua? Toiset ihmiset kantavat sinua, enkelit kantavat sinua, Jumala kantaa sinua."

Näillä lauseilla on ihana aloittaa elokuu. Minulla on voimakas tunne siitä, että nyt jos koskaan on aika tavoitella tähtiä ja nostaa toiveidesi rimaa! Vedät unelmiasi puoleesi vastustamattomalla tavalla. Nyt mennään eikä meinata!

Vetovoimaista elokuuta Sinulle rakas lukija! Astu rohkeasti avautuneesta ovesta unelmiesi elämään.

Lämmöllä,
Tanja Kettumäki
ALH enkelihoitaja
www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net