24.04.2018

Orbit eli enkelipallot

Tänään tätä kirjoittaessani on eteläisen naapurivaltiomme Viron 100 -vuotis itsenäisyyspäivä ja tänään on myös hyvän ystäväni Teemun syntymäpäivä. Teemu ei ole vielä satavanha, reilu puolet kuitenkin. Evelin on syntyjään eestiläinen, mutta lähes 10 vuotta Suomessa asuneena jo varsin suomettunut. Kotimaa on kuitenkin aina kotimaa, meille kaikille. Tänään me juhlimme täällä Ranta-Lepolassa Viron itsenäisyyttä.

Aamulla teimme yhdessä Evelinin ja tyttäreni kanssa aamulenkin järven jäällä. Ulkona on aurinkoista ja todella kaunista. Juuri niin kaunista, kuin talvinen järvimaisema voi vain olla. Täällä Ranta-Lepolassa on reilusti lunta, reilusti yli puoli metriä. Pakkasta on myös reilusti, yöllä elohopea laskee alle -20 asteen ja keskipäivällä kohoaa -10 asteen tietämille.

Evelin harrastaa valokuvausta ja hän otti useita digikuvia aamuisella kävelyllämme. Sisälle palattuamme hän tarkasteli otoksiaan ja hämmentyi useassa kuvassa esiintyvästä orbista eli enkelipallosta. Itse olen aiemmin pitänyt noita satunnaisesti valokuvissa esiintyviä palloja pölypalloina, kunnes vuosi sitten Lahdessa käymälläni henkisen kasvun kurssilla kuulin ensi kerran orbeista. Uskoo, ken tahtoo, mutta hämmentävää noissa kuvissa on se, että jokaisessa kuvassa on vain yksi pallo ja se on väriltään joko kirkkaan valkoinen tai sitten turkoosi. Koskaan aiemmin en ole nähnyt noin selkeää orbia näkemissäni kuvissa.

Olen aiemmissa blogeissani kirjoittanut paljon myös enkelinumeroista ja numerologiasta. Erilaisista ykkösistä muodostuvat numerosarjat ovat minulle ajoittain varsin tyyppilisiä, kuten jälleen nyt. Evelin välitti minulle 15 digikuvaa aamuiselta kävelyltämme, joissa 11 näkyy orbi. Sain kuvat omaan puhelimeeni muutaman minuutin kuluessa ja kuvissa esiintyy kellonajat 11.10 – 11.15. Mitä minun pitäisi päätellä ja mihin pitäisi uskoa?

Minulle on ihan se ja sama, kuka ajattelee mitäkin mm. näistä havaitsemistamme orbeista. Minä uskon siihen, että elämässä on paljon selittämätöntä ja kaikkea ei vain kyetä tieteellisesti selittämään, vaikka kuinka tahdottaisiin. Minä uskon johonkin meitä ihmisiä suurempaan ja minä uskon henkimaailmaan sekä enkeleihin. Minä uskon myös siihen, että minä olen elänyt ennenkin. Uskon myös siihen, että fyysisen ruumiini kuoltua sieluni jatkaa matkaansa ja mahdollisesti päättää syntyä vielä tälle Tellukselle takaisin. Mitään edellä olevaa en voi todistaa, mutta uskoni perustuu omiin kokemuksiini ja havaintoihini sekä ennen kaikkea vahvoihin tuntemuksiini. Me uskomme tai olemme uskomatta, se on meidän jokaisen henkilökohtainen valinta. Minä kunnioitan Sinun uskoasi, mihin Sinä sitten itse tahdotkin uskoa.

Jaa tämä:
Jyrki Hämäläinen

"Kuka Minä Olen"- blogin kirjoittaja Jyrki Hämäläinen avaa ovia suomalaisen miehen, insinöörin ja menestyneen yrittäjän sielunmaisemaan. Jykä käyttää blogitekstien inspiraationa Merja Takamäen Kuka minä olen -kirjaa. Jykä on seikkailija, innostuja ja onnistuja. Hänen positiivinen sekä elämää ja ihmisyyttä kunnioittava elämänasenne huokuu hänen teksteistään. Hän etsii, yllättää ja rikkoo rajoja. Myös blogiteksteissään! – Kirsi –

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net