12.12.2017

Onnellisexi

Kiitos Sinulle Rakas lukijani, että vietät hetkiä tämän blogini äärellä. Ehdin jo epäillä, että lukeeko näitä kirjoituksiani kukaan? Päätoimittaja kertoi, että Teitä lukijoita on parhaillaan ollut jopa 900. Nöyrä Kiitos Kaikille Teille! Tavoitteeni on edelleen kirjoittaa sata blogia ja siinä ohessa oma kirja, joka kulkee työnimellä ”Välitilinpäätös”. Tavoitteeni on saada kirja valmiiksi 50 -vuotispäivääni mennessä.

Minä, kuten useat muut, jotka kirjoitamme paljon, niin luemme myös paljon. Viimeisen kirjan, jonka luin oli JHT eli Cheekin alias Jare Henrik Tiihosen tarina. Nostan hattua tuolle hiphopparille siitä, että hän uskaltaa elää täysillä itsensä näköistä elämää. Onneksi minun ei tarvitse elää hänen elämäänsä. Minulla on oma elämäni ja minä yritän parhaani mukaan elää itseni näköistä elämää.

Eilen aloitin jälleen uuden kirjan lukemisen ja se on Marika Borgin kirjoittama ”Rakastu Elämääsi”. Se on kirja kiitollisuudesta. Kiitollisuutta olen harjoitellut tietoisesti jo viimeiset vuodet ja minulla on onneksi valtavan paljon asioita, joista olen kiitollinen. Olen kiitollinen mm. tästä, että saan kirjoittaa ja vielä kiitollisempi olen siitä, että Sinä luet kirjoituksiani - Kiitos!

Paras lukemani kirja nyt syksyllä on ollut Nina Honkasen tänä keväänä julkaistu kirja ”Onnelliseksi”. Siinä Nina kirjoittaa meidän kaikkien puolesta seksuaalisuudestamme. Voiko ihminen koskaan tietää liikaa seksuaalisuudesta? Tuo kirja käsittelee seksuaalisuuttamme kehdosta keinutuoliin. Minulle tuon kirjan lukeminen oli todella helpottava kokemus. Minä olen seksuaalisesti - ainakin omasta mielestäni - poikkeava. Minä rakastan rakastelemista ja se on minun mielestäni kaikkein parasta ja kauneinta, mitä mies ja nainen voivat keskenään tehdä. Minä olen seksuaalisesti hyvin aktiivinen ja kerran viikossa on mielestäni liian vähän. Aiemmin häpesin paljon omaa seksuaalisuuttani, sillä saadakseni riittävästi olen mm. masturboinut erittäin paljon. Masturboivia on haukuttu iät ajat runkkareiksi. Tosiasia on kuitenkin, että on olemassa kahdenlaisia ihmisiä, niitä, jotka masturboivat ja niitä, jotka valehtelevat, etteivät masturboi. Mieluummin olen runkkari, kuin valehtelija.

Tiedätkö, millainen ihminen on muun sukupuolinen? En minäkään tiennyt. Tiesitkö, että kaikilla ihmisillä on oikeus seksiin ja seksuaalisuuteen, siis myös vanhuksilla ja vammaisilla? Keskustelimme paljon kirjasta teini-ikäisen tyttäreni kanssa ja vielä enemmän rakkaani Evelinin kanssa. Evelin osti sitten minulle isäinpäivälahjaksi kirjan Superseksiä. On olemassa seksiä ja hyvää seksiä ja sitten on olemassa Supersexiä! Sen aion lukea seuraavaksi ja toivon tulevani kirjan opeilla Onnellisexi Supersexpertiksi!

Jos et tiedä, mitä ostaisit aikuistuvalle lapsellesi, puolisollesi, rakkaallesi, rakastajallesi, ystävällesi tai ihan kenelle vain joululahjaksi, niin vahva ostosuositus on tämä Nina Honkasen kirja ”Onnelliseksi”. Minä ostan sen jokaiselle työntekijälleni ja myös kaikille lähimmille ystävilleni. Ostin jo siskolleni ja hänen miehelleen, siskolleni 50 -vuotispäiväksi ja hänen miehelleen isäinpäiväksi - yhteiseksi lahjaksi ja molempien iloksi.

Jaa tämä:
Jyrki Hämäläinen

"Kuka Minä Olen"- blogin kirjoittaja Jyrki Hämäläinen avaa ovia suomalaisen miehen, insinöörin ja menestyneen yrittäjän sielunmaisemaan. Jykä käyttää blogitekstien inspiraationa Merja Takamäen Kuka minä olen -kirjaa. Jykä on seikkailija, innostuja ja onnistuja. Hänen positiivinen sekä elämää ja ihmisyyttä kunnioittava elämänasenne huokuu hänen teksteistään. Hän etsii, yllättää ja rikkoo rajoja. Myös blogiteksteissään! – Kirsi –

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net