15.02.2017

Onko kilpirauhassairaudet kilttien ihmisten vaiva?

Parantaessani omaa kilpparia, en ole voinut olla miettimättä, mitä tehtävää kilpirauhanen näyttelee henkisen kehityksen alueella. Onko kilpirauhassairaudet merkki jostain yleisemmästä?

Kilpirauhanen sijaitsee kurkkuchakran alueella. Kurkkuchakra taas puolestaan säätelee oman äänen löytämistä (safiirin loistetta-blogiteksti). Moni tuttuni, varsinkin naispuolinen, kärsii erilaisista kilpirauhassairauksista, syystä tai toisesta. Siis todella moni ja vaiva on käsittääkseni lisääntynyt vauhdilla. Kyseessä voi toki joillakin olla myös jonkinasteinen vitamiini/hivenaineiden puutos. Mene ja tiedä.

Louise L. Hay kirjoitti 1980-luvulla kirjan Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi. Tätä kirjaa selailen, aina kun itsellä tai läheisellä on jokin vaiva tai sairaus. Lukaistaanpa mitä Louis sanoo kilpirauhassairauksien syistä:
Kurkku edustaa kykyä pitää puoliamme, kykyä pyytää sitä mitä tarvitsemme ja uskallusta sanoa: MINÄ OLEN. Kurkkusairauden johtuvat usein siitä, ettemme uskalla vaatia oikeuksiamme, emme osaa pitää puoliamme. Kurkku edustaa myös luovuuden virtaa kehossa. Sairastumme kurkkutauteihin, jos tunnemme luovuutemme tukahtuvan tai tuhoutuvan. Kaikki tuntevat ihmisiä, jotka elävät elämänsä vian muille eivätkä koskaa tee mitään itsensä hyväksi. He yrittävät aina miellyttää toisia, äitiä, isää, puolisoa, rakastettua, esimiestä. Nielurisa- ja kilpirauhassairaudet ovat tulosta turhautuneesta luovuudentunteesta ja siitä ettei saa haluamaansa. Kurkussa sijaitsee energiakeskus, viides chakra, jossa muutokset tapahtuvat. Kurkun aluea toimi aktiivisesti vastustaessamme muutosta tai juuri muuttuessamme.

Tämän tekstipätkä perusteella kilpirauhas-sairaudet ja vaivat olisivat "kilttien ihmisten" riesana, olisiko näin?

Itselleni tämä ei ihan kolahda, tai sitten se on jokin asia, mikä on niin hautautunut syvälle. En elä elämääni muiden ehdoilla, teen kyllä asioita ihan miten itse haluan. En yritä miellyttää muita. Toki en vieraille ihmisille ole kovin suorasanainen jos rajojani loukataan, mutta en kyllä ole mikään tiskirättikään. Olisiko taustalla muutosvastarinta, sitä toki on ilmenee minulla aina, kun tulee isoja muutoksia.

Mitä siis kilpirauhanen haluaa minulle kertoa? Vai onko tämä kilpirauhassairaus ollenkaan, koska paranen ruokavalion avulla. Testeissä en ole vieläkään käynyt (uudestaan), hyi minua.

Viime syksyn romahdus on selätetty. Hiustenlähtö rauhoittui viimeistään homeopaattisilla lääkkeillä, mutta ravinnolla ja vitamiineilla oli myös yhteyttä. Lopetin thyroksin syönnin aika pian edellisen postauksen jälkeen, enkä siitä huomannut mitään haittaa. Voin ainakin huokaista, minun ei tarvitse henk.kohtaisesti syödä "loppuelämäni thyroksia" kuten lääkäriltäni ensimmäisellä käyntikerralla kuulin. Jokin on mennyt putkeen, kiitos siitä.

 

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net