13.12.2016

Oma voima (osa II)

”Olet tullut tämän tiesi päähän. Mietit, että mihin nyt. Edessä on tyhjää, ehkä rotko. Saatat miettiä: käännynkö takaisin? Minä sanon sinulle, että kulje eteenpäin. Et näe vielä kaikkea edessäsi. Jokin peittävä verho on vielä edessäsi. Sinun tulee nyt vain luottaa ja astua tarvittava askel eteenpäin. Tehdä aloite.

Sysätä ensienergia, aikomus, teko, sana. Kun saat aloitusvoiman, kaikki muu seuraa perässä. Ehkä edessäsi on tosiaan rotko, mutta tiedätkö mitä? Sinulla on siivet sen ylittämiseen. Et taida uskoa vielä niihin. Sinulla on kaksi kaunista, upeaa, voimallista siipeä selässäsi, jotka odottavat, että otat ne käyttöösi. Kyllä, ne kantavat sinut karikkojen yli. Ja kyllä, ne toimivat, vaikket niitä vielä olisi käyttänytkään. Ymmärrät oman voimasi niiden kautta. On aika levittää omat voimalliset siipesi ja nousta korkeammalle, yli harhojen verhon. On aika päätyä paikkaan, jonne kuulut! Sinun tasollesi. Kirkkauden ja voiman tasolle. Selkeyden tasolle. Jätä sumu alapuolellesi ja nouse sen yli. Tämän tehtyäsi, hommasi ei siihen lopu. Siitä se vasta alkaa. Mutta ensin sinun on tehtävä ensiponnahdus. On aika aloittaa työskentely maailman tärkeimmän ihmisen kanssa, sinun itsesi kanssa.” Aur-enkelini kanavointi 1.12.2016

Näillä lauseilla on mahtava aloittaa joulukuu ja päättää vuosi 2016. Kiitos enkelilleni rohkaisevista ja mieltä avartavista sanoista!

Minusta tuntuu, että olen valmis aloittamaan työskentelyn itseni kanssa. Olen valmis katsomaan omaa ihmisen raakilettani totuudellisesti, mutta armollisesti. Luulin tehneeni jo tätä työtä, mutta nyt tajuan, että en ollut vielä edes aloittanut... ehkäpä olen päässyt juuri teroittamasta työvälineeni, jotta pääsen porautumaan todella syvälle ja ytimeen asti itsessäni.

Muutama oivallus on valloittanut ajatusmaailmani ja mutustelen niitä tässä. Olen aina ajatellut ja kokenut, ehkä minulle on jopa opetettukin, että paras kohta pitää auki hoitoja tehdessä on sydän-chakra. Tuolloin on herkkä ymmärtämään toisen ihmisen tunteita ja kokemuksia; lämpöiselle hoitajalle on ilo mennä avaamaan elämänsä solmuja. Toisaalta tuolloin voi myös hoitajana helposti mennä liian syvälle toisen tunteeseen mukaan: kokeeko asiakas saavansa apua hänen kanssaan yhdessä itkevältä hoitajalta? Luoko tämä turvallisen ja vakaan tunnelman hoitotilanteeseen? Ehkä jollekin luo, mutta haluasin ajatella, että ammattimainen hoitaja osaa pitää itsensä erillään hoidettavastaan. Myötätuntoinen voi olla, mutta siinä on hyvä olla jokin raja. Ystävän kanssa voi itkeä ja jakaa tunteita erilailla.

Myönnän, että enkelihoitoja tehdessäni, silmäkulmistani saattaa vierähtää kyynel tai parikin, kun asiakkaani kohtaavat oman enkelinsä: tapaaminen on niin täynnä rakkautta ja hyväksyntää. Onnekseni asiakkailla on yleensä silmät kiinni, joten tämä yksityiskohta jää monelta huomaamatta. Enkä anna omien kyynelteni häiritä hoitoa. Ennemminkin koen yhteenkuuluvuutta enkeleiden, itseni ja asiakkaideni kanssa ja koen pystyväni ohjaamaan tilannetta herkästi sinne, minne sen kuuluukin edetä.

Kiinalaisen lääketieteen viidestä elementistä haluan sivuhuomautuksena mainita, että itse koen vetoa nimenomaan lämpöiseen hoitajaan, olenhan Tuli-elementti; sydämeni on luonnollisesti vahva ja koen kaiken syvästi tuntien. Puu-elementti on puolestaan taipuvainen kokemaan vetoa tarkkoihin ja selkeitä neuvoja antaviin hoitajiin ja todennäköisesti kokee vetistelevän hoitajan turhauttavaksi ja kiusalliseksi. Olemme erilaisia mieltymystemme ja luonteidemme kanssa ja hyvä niin. Tulkaamme myös koko ajan tietoisemmiksi omista piirteistämme, jolloin osaamme hakeutua juuri meille sopiville hoitajille. Tästä nousee vielä ajatus, että kun joku suosittelee tai sanoo vähemmän mairittelevia sanoja jostain hoitajasta, niin menkää ensin itse kokemaan hänen hoitonsa ja sen jälkeen muodostakaa mielipiteenne. Sillä juurikin meidän erilaiset luonteenpiirteemme värittävät aina kaikki kokemuksemme ja toisen ”epämiellyttävä hoitotilanne” saattaakin olla toisen unelma. Tai päin vastoin. Kokeilemalla se selviää. Lisäksi eri elämäntilanteissa tarvitsemme eri tyylisiä hoitajia ja suosittelenkin rohkeasti hankkimaan eri kokemuksia.

Uusi ajatus itselleni hoitojen tekoon on ”alavatsalla” mukana olo, chakroista puhuttaessa sakraali-chakran käyttö ja kiinalaisittain alimman dantianin käyttö. Tämä ajatus tuntuu itsestäni todella hyvältä. Kehoni pitää siitä. Olen tullut tietoisemmaksi tästä energian alkupaikasta kehossani Qi Gong -harjoitteiden myötä ja alan ymmärtää ja ihan tuntea kehossani, miten se liittyy ihmisen perusenergiaan ja vitalitettiin sekä myös vahvasti maadoittumiseen.

Mieleni piirtää kuviota: ajatuksen tasolta on laskeuduttava sydämentasolle, jotta voi laskeutua lopulta alavatsaan ja sakraali-chakraan, juurichakraa unohtamatta. Koko kehon on ihana antaa lävistää kirkas valo korkeimmasta olemisesta, joka jättää kaikki chakrat avoimiksi ja ”tyhjiksi”. Tuolloin ihminen on täydellisesti itsessään, omassa energiassaan ja vakaa ja kestävä kuin vuori; hän on korkeimman valon ohjauksessa juurtuneena turvallisesti Äiti-maahan sekä ankkuroitunut itseensä. Miten taivaallinen olotila kenelle tahansa, ei pelkästään hoitajille! Aijon opiskella ja oppia ottamaan alavatsaani enemmän mukaan omaan elämääni ja kaikkeen tekemiseeni. Tuolloin voin jättää liiallisen tunteikkuuden vähemmälle ja kokea aitoa empatiaa ihmisiä kohtaan. Uskon oppivani sitä kautta myös helpommin rajojen vetoa sekä itsearvostusta.

Vien ajatukseni vielä alun enkeliviestiin: minulle tulee tunne aivan kuin siipeni kasvaisivatkin alavatsastani! Tai alaselästäni. Sieltä voimani kumpuaa! Sitä haluan nyt työstää. Omaa voimaa. Haluan tuoda oman voimani konkretian tasolle, ihmisyyden tasolle, hengityksen tasolle, olemisen tasolle. Minä haluan olla. Minä haluan näkyä. Minä haluan kuulua. Sillä MINÄ OLEN.

Rauhaa jouluusi sekä vahvuutta ja varmuutta uuteen vuoteesi 2017!
Nyt alkaa todellakin Uusi Aika!
Omalla voimalla ja ilolla,

Tanja Kettumäki
ALH enkelihoitaja
www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net