21.11.2016

Oma voima

Onko jokin henkilö tai tapahtuma nostanut sinussa pahimmat puolesi esiin? Miltä on tuntunut huomata ja käsitellä omia huonoja puoliasi? Olen kokenut tämän ja omasta puolestani voin sanoa, että on haasteellista myöntää, että iloisen ja optimistisen hymyni toiselta puolelta löytyy jotain vähemmän viehättävää.

Olen saanut käydä läpi tärkeätä oppiläksyä itseni hyväksymisestä, itsekunnioituksesta sekä rajojen vetämisestä. Ihan perussettiä siis henkisen kasvun tiellä. Mikä tässä tapauksessa tekee opista merkittävämmän aikaisempiin elämäntilanteisiini verrattuna on jonkinlainen syvempi ymmärrys ihan mahanpohjassa myöten, että vaikka kaikkia ymmärtääkin, ei kaikkea tarvitse kuitenkaan kestää ja sietää. Minun piti käydä todella pohjalla ymmärtääkseni tämän oppiläksyn todellisen kauneuden.

Välillä rohkeutta ja viisautta onkin kävellä pois ja sanoa, että ei kiitos, minä ansaitsen jotain parempaa. Liian helpolla ei tietenkään tule antaa periksi. Mutta kun tilanne alkaa tuntua siltä, että sama seinä on edessäsi jatkuvasti, sen purkamisyrityksistä huolimatta, on viisautta ymmärtää jättää seinä siihen ja ottaa itse askeleet pois sen luota. Seinällä on vielä jokin merkitys sen ylläpitäjälle. Et voi purkaa jotain, josta joku toinen pitää kynsin ja hampain vielä kiinni.

Tätä on vaikea hyväksyä. On helppo nähdä mahdollisuuksia ja potentiaalia siitä, mihin parhaassa mahdollisessa tapauksessa voitaisiin päästä. Ja mahdollisuuksiahan itsensä ylittämiseen on joka hetki jokaisella. Mutta sen hyväksyminen, että joku valitsee tehdä toisin kuin mihin hänen kykynsä parhaimmillaan yltäisivät, tuntuu haasteelliselta. Tämän käydessä toistuvasti ja sen alkaessa tuntua liian raskaalta sinulle, voit nostaa kätesi ylös, päästää irti ja todeta, että meillä jokaisella on polkumme kuljettavana. Tuolloin aloitat oman eheytymisesi.

Tuntuu vapauttavalta huomata, että en voi elää toisen ihmisen puolesta. En voi tehdä valintoja hänen puolestaan, vaikka kuinka kokisin tietäväni häntä paremmin mikä on hänelle parhaaksi. Voiko toisen puolesta edes tietää tällaisia asioita? Ne seikat, jotka minusta näyttävät ja tuntuvat röyhkeydeltä, dominoinnilta ja pelolta voivat olla juurikin niitä, mutta ne ovat syystä esillä toisessa ja syystä minun havaittavissani. Karmiset oppiläksyt tuntuvat juuri sellaisilta, joita ei järjellä pysty selittämään. Jokin magneetti vain on vetänyt teidät ja tapahtumat yhteen ja kun tehtävä on täytetty, on aika jatkaa matkaa. Joskus se voi tarkoittaa yhteistä matkantekoa uudella tasolla, joskus eri teille lähtöä. Yhteistä näille vahvoille karmisille kohtaamisille ja matkanjatkumisille on muutosvoima. Tilanteet ja henkilöt muuttavat sinua sisimpääsi myöten. Huomaathan, miten vahvan kaikki kokemasi on tehnyt sinusta? Jos et vielä huomaa, niin odota hetki. Olet vielä tekemässä lopullista tilinpäätöstä tilanteestasi ja loppulaskelma tulee iloksesi näyttämään reilusti plussaa. Usko.

Aur-enkelini kanavointi 2.11.2016

”Puutarhaasi näyttää saapuneen syksy. Talvikin tekee tuloaan. Kohta lumi peittää alleen kaiken. Niin valmiit istutukset, suihkulähteet, puut ja niiden oksat. Mutta odota. Talvi loppuu aikanaan. Vielä hetken valo kaikkoaa, kunnes kevät tuo toivon uudestaan. Ennen niin huurteiset oksat aloittavat uuden elämän. Oksistoihin tulee lintuja, oravia. Kukoistuksen aika on tullut. Sinä tunnet sen. Runsauden aika on tullut. Sinä tiedät sen. Jos jätit vanhat lehdet lumen alle korjaamatta, ota ne nyt siististi talteen ja tee tilaa uudelle vehreälle kasvulle. Siivoa puutarhasi ilolla ja rakkaudella. Pidä se elävänä ja aktiivisena, mutta lempeänä. Sinä olet puutarha, joka ansaitsee taidokkainta huolenpitoa taitavimmalta puutarhurilta. Ja sen sinä olet saava.”

Miten kauniisti enkelini välittääkään vertauskuvaa sinusta ja minusta. Kiitos hänelle ja korkeimmille valon auttajille. Tuntuu vapauttavalta huomata, että voin päättää kulkea toiseen suuntaan kuin olin suunnitellut.

Enkelit haluavat sinun muistavan ja tuntevan sydämessäsi asti, että sinä todellakin olet kaunis sielu, upea ihminen, lempeä nainen ja mies. Löydä oma voimasi jälleen ja tunne se.

Ihanaa on, ettei tätä elämänmatkaa tarvitse taittaa yksin: meillä on upeita enkeleitä mukanamme niin valon tasolla kuin täällä maan päälläkin ystävien muodossa.

Voimauttavaa marraskuuta sinulle rakas lukija!

Valon voimalla,

Tanja Kettumäki
ALH enkelihoitaja
www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net