28.04.2016

"Olkoon ruoka lääkkeesi" (Hippokrates)

Seurasin Ty Bollingerin The Truth about Cancer-dokumenttisarjaa, ja haluan jakaa tässä muutamia tärkeitä asioita. Ohjelmassa esiteltiin vaihtoehtoisia syöpähoitoja, jotka eivät kemoterapian tavoin tuhoa kehon immuunijärjestelmää, vaan vahvistavat sitä ja kehon omia energioita.

Olen koko aikuisikäni suosinut biologisesti ja biodynaamisesti viljeltyä ruokaa ja käyttänyt antroposofisen laajennetun lääketieteen hoitoja ja lääkkeitä (myös lasten korvatulehdusten hoitamiseen), joten halusin tietää yhä yleisemmäksi käyneiden syöpäsairauksien myrkyttömistä hoidoista.

Oli järkyttävää kuulla, miten monissa maissa ihmisiä pakotetaan koululääketieteen säteily-ja kemoterapia-hoitoihin, eivätkä vanhemmat saa valita lapselleen oman näkemyksensä mukaisia lempeämpiä ja terveellisempiä hoitoja.

Mitä useammat ihmiset tietävät vaihtoehdoista ja valitsevat vaihtoehtoisia hoitoja, joita on kuitenkin saatavilla, sitä paremmat mahdollisuudet useammilla ihmisillä on valita millä tavalla haluavat hoitaa itseään.

Laitan tähän muutamia perusasioita, jotka auttavat vahvistamaan terveyttä ja ehkäisemään syöpää.

1. Ruoka. ”Olkoon ruoka lääkkeesi”, kuten jo Hippokrates suositteli.

2. Myrkkyjen poistaminen.

– Paasto ja suoliston puhdistaminen

– Myrkyllisten ja vahingollisten aineiden välttäminen

– Imunesteen virtausta tehostavien heijastepisteiden hierominen kiihdyttää imuneste-järjestelmää, ja ohjaa myrkylliset ja keholle haitalliset aineet kehon jätteidenpoisto-järjestelmään.

3. Energioiden tasapainottaminen.

– Meridiaanit voi ohjata virtaamaa oikeaan suuntaan ja tuomaan kehoon energiaa. Samoin chakrojen puhdistaminen ja tasapainottaminen energisoi elimistöä ja kehoa.

4. EFT-naputtelu on tehokkaaksi havaittu menetelmä mm. stressinhallintaan ja tunneperäisten haavojen parantamiseen.

5. Hampaiden kunnosta huolehtiminen. Toivoakseni on edelleen joitakin hammaslääkäreitä, jotka ovat opiskelleet esimerkiksi homeopatiaa. Kävin vuosia sitten sellaisella, mutta hän lienee jo eläkkeellä.

6. Yrtit, öljyt ja luonnolliset vitamiinit.

Monet hammastahnat sisältävät fluoria. Tuoteselosteessa voi lukea fluoridi, natriumfluoridi tai alumiinifluoridi. Fluoridi on teollisuuden jätetuote. Googlaa fluoridi ja lue Elina Hytösen artikkeli. Samalla kannattaa katsoa mitä hän kirjoittaa glutamaatista (E621). Niinikään Triclosan ja polyethyliini ovat vaarallisia aineita.

Kirjassa Hyvä paha lisäaine on kattava esitys siitä, mitä kaikkia epäilyttäviä ja vaarallisia aineita tavallisesti käyttämissämme aineissa on käytetty. Aiheeseen paneutuminen ei tunnu mukavalta, mutta ei kannata työntää päätään pensaaseen, kyse on meidän omasta terveydestämme.

Ainakin Riikassa Latviassa on klinikka, Europian Virustherapy Center, jossa saa vaihtoehtoisia syöpähoitoja ja Sveitsissä Arlesheimin Ita Wegman-klinikalla.

Tietoja syövästä, ennalta ehkäisystä ja vaihtoehtohoidoista saa Ty Bollingerin www.thetruthaboutcancer.com.

Vielä eräs tärkeä asia: Rintasyöpä on yleistynyt joka puolella, mitä voin tehdä ehkäistäkseni sitä? Energialääketieteen mukaan ratkaisevan tärkeää on, että imunesteet virtaavat vapaasti pois rinnoista. Tiukat tai kaarituelliset rintaliivit voivat tukkia rintojen alla olevat imukudokset. Rintojen alla on lymfaattisia heijastepisteitä (kaarituen linjaa noudattelevia), joita voi hieroa. Muitakin pisteitä on, rintojen sivuilla ja päällä.

Olen kokoamassa ryhmää, jossa perehdytään Donna Edenin Energialääketieteen itsehoitoihin ja esittelen perusmenetelmiä (myös rintojen suojaamista) toukokuun lopulla Voimapäivä-kurssilla, jonka pidän tyttäreni Innan kanssa.

Sisäinen voima – yhteys sisäiseen voimaasi, jotta pystyt luomaan sellaisen elämän kuin haluat. Energialääketieteen menetelmien avulla voi puhdistaa ja tasapainottaa energioitaan ja työstää tunneperäisiä ongelmia, jotta voi paremmin keskittyä luomaan elämästään sellaista kuin haluaa.

Lisätietoja siitä saa: minulta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Minulla on vain tämä keho, jossa elän – mitä parempaa huolta siitä pidän, sitä parempaa elämänlaatuni on.

Kevätterveisin

Irmeli

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net