27.06.2017

Olenko elänyt ennenkin?

Onko elämä vain tässä ja nyt? Onko tämä kaikki ohi, kun minä jonain päivänä fyysisesti kuolen, kun lakkaan hengittämästä ja sydämeni lakkaa lyömästä? Onko se sitten siinä? Sitten ei ole enää mitään, ei yhtään mitään. Tämän kysymyksen äärellä varmasti olemme jokainen jossain vaiheessa elämäämme?

Aiemmissa blogeissani olen sivunnut tätä aihetta, olen kirjoittanut mm. ystävästäni Lokki Joonatanista ja myös toisesta Joonatanista eli Veljeni Leijonamielestä. Niissä kirjoitetuissa tarinoissa puhutaan mm. kuolemasta ja kuoleman jälkeisestä elämästä. Jos on kuoleman jälkeistä elämää, niin sitten pitää olla myös elämää ennen syntymää - eikö vain?

Vuosituhannen vaihteessa minulla oli todella rankka burnout, välillä jopa toivoin kuolevani, sillä elämä tuntui silloin välillä liian rankalta. Minä selvisin silloin, kuten sen jälkeen olen selättänyt kaikki kriisini. Tuo vuosituhannen vaihteen burnout on ollut kaikista kriiseistäni se pahin ja opettavin. Sen läpi eläneenä tiedän selviäväni kaikesta. Uskon selviäväni hengissä jopa omasta kuolemastani?

Samalla tosin toivon, että saan elää vielä täällä Telluksella tällä erää mahdollisimman pitkään. Minulla on vielä monta tositarinaa kerrottavana omasta eletystä elämästäni ja uskon, että niiden tositarinoiden äärellä Sinun on helpompi luottaa siihen, että Sinäkin pystyt voittamaan omat kriisisi tämän kertaisella elämäsi matkalla. Minä ainakin toivon niin.

Osallistuin henkisen tietouden kurssille alkuvuodesta. Siihen kurssiin sisältyi yhteensä neljä koko päivän mittaista koulutuspäivää. Käsittelimme monenlaisia aiheita ja teimme useita harjoituksia sekä myös meditaatioharjoituksia. Yhdessä ohjatussa meditaatiossa silmät suljettuamme ja rentouduttuamme pyysimme omaa suojelusenkeliämme tuolle matkallemme mukaan. Minun suojelusenkelini oli minulle jo entuudestaan tuttu, olin tavannut hänet viimeksi tässä elämässä jo heti vuosituhannen jälkeen burnoutista toipuessani. Tällä kertaa suojelusenkelini kertoi minulle, että olemme olleet parhaita ystäviä useimmissa elämissämme. Vastaavasti vain toisen eläessä, toinen on ollut toiselle lähin suojelusenkeli. Tällä kertaa ystävyyssuhteemme toimii näin päin, minä elän elämääni ja hän turvaa minua. Eikö ole lohdullista, että meillä kaikilla on oma suojelusenkeli aina matkassamme mukana - öin ja päivin, jokaisessa hetkessä?

Olet varmasti kuullut pienistä lapsista, joilla on mielikuvitus olento lapsuuden leikeissä mukana? Oletko koskaan ajatellut, että hän voisi olla lapsen oma suojelusenkeli?

Jaa tämä:
Jyrki Hämäläinen

"Kuka Minä Olen"- blogin kirjoittaja Jyrki Hämäläinen avaa ovia suomalaisen miehen, insinöörin ja menestyneen yrittäjän sielunmaisemaan. Jykä käyttää blogitekstien inspiraationa Merja Takamäen Kuka minä olen -kirjaa. Jykä on seikkailija, innostuja ja onnistuja. Hänen positiivinen sekä elämää ja ihmisyyttä kunnioittava elämänasenne huokuu hänen teksteistään. Hän etsii, yllättää ja rikkoo rajoja. Myös blogiteksteissään! – Kirsi –

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net