06.11.2017

Olemmeko valoa?

Niin, näinkin voisimme ajatella, olevamme valoa, ikuista valoa, näin vain, eikö niin? Sillä tästä, valosta, siintää kaikki, aivan kaikki, eikö niin? Sillä mitä olisi ilman valoa, vain pimeyttä, tyhjyyttä, eikö niin?

Niin, ei siinä kovin paljoa elämää olisi, väriä, toimintaa, eihän?

Näin voit ajatella, että valoa sinä olet, olet aina ollut, tulet aina olemaan, olet elämän, elämäsi ydin, ikäänkuin, riemulähde, saanhan niin nimittää sinua, tässä hassussa hetkessä, saanhan?

Voinko näin kutitella tietoisuuttasi siitä, että ymmärrät, aavistat kuinka riemukas olento olet, vallaton, kaiken kärsimyspinnan alapuolella, ikäänkuin valoa, riemua, iloa, rakkautta vain loistat, kaikkialle, kun tuon kuoren nostat pois edestäsi, eikö niin?

Näin voit nähdä maailman uudeksi, näin voit kokea elämäsi uudesti, näin voit luoda kaiken ympärilläsi, uudella tavalla, täysin uudella tavalla, jumaloidenkin, jos näin voi sanoa.

Voi hyvin, ole jumala, valo itsessäsi, jos voit, jos niin haluat tehdä, itsessäsi, sillä se sinä olet, olet aina ollut, tulet aina olemaan, ikäänkuin, eräällä tasolla kummallisella, muinaisella.

Mene sydämeesi, jos tahdot tuon tason itsellesi avata, näin vain, kuin aarrearkun avata, ja antaa itsesi loistaa, loistaa vain, muinaista valoasi.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net