24.05.2016

Oleminen

Osaisinko vain olla ja luottaa, että elämä vie sinne missä on hyvä ja silloin kun on hyvä? Olen muuttanut jälleen ja pelkkä oleminen tuntuu ihan juhlalta. Kehoni tuntee kiivettyjen rappusten määrän sekä kannettujen huonekalujen painon. Katselen kodissani olevia laatikoita ja tavaroita, jotka odottavat omaa paikkaansa. Sanon niille: ”Kaikki ajallaan.”

Ajattelin luopua vihdoin tavaroista ja esineistä, joista luopuminen ei tuntunut hyvältä viime muuton aikana. Nyt kun olen palannut tunnustelemaan esineitä, tuntuu luontevalta hyvästellä ne. Niiden on kuulunut olla mukanani nämä kuluneet 1,5 vuotta. Jos olisin väkisin ja järkeäni kuunnellen heittänyt kaikki kerralla pois, olisin ehkä pakottamalla nopeuttanut jotain prosessia. Tästä taas olisi voinut seurata se, että olisin joutunut kohtaamaan irtipäästämisen vielä jotain toista kautta ja ehkäpä rajumpana. Koin oman tapani säilyttää ”muistoja” lempeänä, joka johti luontevaan irtipäästämiseen oikealla hetkellä. Voin kyllä kuvitella, että joissain tilanteissa pakotettu irtipäästäminen on tarpeen ja antaa tarvittavan energian ja tilan luoda jotain uutta heti välittömästi. Tuolloin ihmistä ohjataan tekemään niin ja siihen tarjoutuu luontevasti myös mahdollisuus. Oli niin tai näin, tiedän, että ”kaikki tiet vievät Roomaan”. Minusta tuntuu siltä, että on vain oikeita hetkiä tehdä jotain. On päätöksiä ja niiden seurauksia. Ja kaikki on kauniisti organisoitu omaksi opiksemme.

Aur-enkelini kanavointi 2.5.2016

”Sinä olet oikeassa paikassa juuri nyt. Juuri nyt on paras hetki elämässäsi. Kaikki on kohdallaan, muutosta muutoksen takia ei tarvita. Muutos tulee olemalla. Elämällä. Muutos tulee luottamalla. On kaunista heittäytyä olemisen keveyteen ja tietää, että sinut ohjatan halki haasteiden ja onnistumisten lempeään tilaan, jossa asiat tapahtuvat oikea-aikaisesti sinun sen enempää yrittämättä. Jätä mielesi, jätä hallinnanhalusi. Jätä yrittäminen. Ja vain ole. On helppoa astua polkua pitkin, kun luotat, että luot sen jokaisella päätökselläsi. Voit näin ollen muuttaa polkusi suuntaa herkällä otteella. On tuhansia vaihtoehtoja ja sinä päädyt aina lopulta parhaalle polulle juuri sinulle, juuri tänään. Sinä saat polkusi kukoistamaan, syttymään. Vain sinä. Mukanasi on tukijoita ja kannustajia ja he ovat auttamassa sinua jatkamaan polullasi. Kirkasta oma polkusi olemalla sinä.”

Itsenäolemisen luulisi olevan helppoa. Eihän kukaan voi olla kukaan muu kuin oma itsensä. Omana itsenä oleminen liittyy mielestäni vahvaan sydämenäänen kuuntelemiseen. Tulee tunne, että enkelit haluavat nyt hoitaa erityisesti sydäntäsi.

Enkelisydänhoito:

Pyydä enkeleitäsi tulemaan hoitamaan ja kirkastamaan omaa sydäntäsi. Tunne, miten enkelisi ottavat sydämesi kultaiseen halaukseen ja puhdistavat sitä korkeimmalla hoitavalla valolla. Anna heidän työskennellä hetki kanssasi. Enkelit tietävät tarkalleen tilanteesi ja he hoitavat sydäntäsi, jotta tilanteesi pääsee vapautumaan ja avartumaan. Saatat tuntea keveän tuulahduksen sisälläsi, kun sydämestäsi poistuu turhaa painolastia. Ihana keveys ja vapaus valtaa sydämesi. Olet tietoinen, että mitään sellaista ei sinusta poistu, joka palvelee vielä korkeinta parastasi. Hoidon myötä olet herkempi kuulemaan omaa kirkasta sydäntäsi. Tiedät selkeästi mitä sinun tulee tehdä ja luotat siihen, että sinua ja päätöksiäsi ohjataan vakaalla otteella. Tyyneys valtaa sinut ja sydämesi.

Hoidon vaikutus on välitön ja nopea: se tapahtuu välittömästi pyytäessäsi hoitoa. Luota siihen. Kiitän enkeleitäni tästä viestistä ja hoidosta. Oloni on levollinen ja luottavainen. Annan itselleni aikaa hoitaa muuttoni loppuun asti rauhallisesti sitä pakottamatta. Sillä tiedän, että joskus ”keskeneräinen” saattaakin olla juuri sitä mitä eniten tarvitsen tällä hetkellä. Keskeneräisyys luo joustavuutta ympärilleen ja tuo tunteen, että voin vaikuttaa olemassa olevaan prosessiin. Minä itse päätän nyt tahdin ja järjestyksen! Tunnen sydämessäni kiitollisuutta kuitenkin siitä tiedosta, että voin tehdä vain oikeita valintoja oikea-aikaisesti. Kiitos kiitos kiitos.

Enkelein,

Tanja Kettumäki

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net