13.04.2016

Oinaan merkeissä

Huhtikuussa Aurinko on Oinaan pioneeriluonteisessa merkissä. Trooppinen eläinrata, jota länsimaissa käytetään, alkaa Oinaan merkistä kevätpäiväntasauksen aikaan.

Oinaan merkissä on tällä hetkellä myös Venus ja Uranus. Uranus on myös yhtymässä Aurinkoon. Astrologisella kartalla on siis runsaasti Oinas-energiaa!

Energia ja energian käyttö tai suuntaaminen liittyy läheisesti Oinaan merkkiin. Harkinta ei ole yleensä se ensimmäinen kuvaileva termi, joka liitetään esimerkiksi Aurinko-Oinaisiin. Heillä on hieno kyky olla aloittamassa uusia asioita ja käynnistämässä esimerkiksi projekteja. He eivät epäröi tai puntaroi viikkokaupalla asian hyötyjä ja haittoja. Tästä impulsiivisuudesta saattaa sitten seurata joitakin yllättäviä asioita ja vähitellen Aurinko-Oinaat oppivat tietyn varovaisuuden ennen toimiin ryhtymistä!

Venuksen ollessa Oinaan merkissä on mahdollista, että henkilö hullaantuu nopeasti, mutta tunteet saattavat sitten jäähtyäkin nopeasti. Äkkirakastumisissa taitaa myös kokemus olla paras opettaja, jotta kestävä rakkaus aikanaan löytyisi.

Uranus Oinaassa taas on oikeastaan sellainen kuvio, että olisi syytä kehittää vaikka painot jalkoihin, kun sekä Uranus että Oinaan hallitsija Mars tuovat nopeita reaktioita! Uusia oivalluksia saattaa syntyä kuin tyhjästä tämän planeettasijainnin aikana. Ideat voivat olla todella erikoisia ja ennen kokemattomia, kehitystä edistäviä!

Uranuksen ja Auringon yhtymä saattaa olla vaativa kuvio. Mukana on uudistava energia, jonka kanavoiminen rakentavasti on ensiarvoisen tärkeää. Jonkinlainen kapinallisuus saattaa liittyä mukaan, uudistusten tarve sekä halu ja kykykin uusiin ratkaisuihin monissa asioissa. Tässä on ikään kuin voima, joka purkautuessaan ei todellakaan odottele. Elämä tarjoaa tässä mahdollisuuden etsiä ja löytää sellainen vakaus, joka ei muuten olisi mahdollista. Elämänläksynä olisikin hyväksyä itsensä omine erikoisuuksineen ja kykyineen sekä tarjota vakautta esimerkiksi omien lasten elämään.

Henkilö, jolla on Auringon ja Uranuksen yhtymä tuntee mitä todennäköisimmin kiinnostusta henkisyyteen ja epätavallisiin asioihin. Hän saattaa olla jopa tietyllä tavalla herkistynyt ja hyvin intuitiivinen yksilö.

Taide voisi olla yksi tapa, jolla lähteä purkamaan sitä jännitettä, jota kuvio pitää sisällään. Taiteen kautta voi kohdata oman intuitionsa, taidetta ei tarvitse ymmärtää, taide voi olla ymmärryksemme tuolla puolen.

Henkilö, jolla on Auringon ja Uranuksen yhtymä on suurenmoinen ja ainutlaatuinen henkilö! Hänen kauttaan tai avullaan me muut voimme saada impulssin muutoksiin, joiden mukana rakennamme maailmasta entistä paremman!

Tiina Heinonen

11.4.2016

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net