21.09.2013

"Nuorista" valtioista

Nähdessänne ja kuullessanne sanomia suurista mellakoista ja verenvuodatuksista erityisesti Lähi-idässä, hiljentykää! Hiljentykää sen ymmärryksen äärelle, että kaikki se, mitä nyt tapahtuu, pitää tapahtua.

Valtiot, joissa on paljon ns. nuoria sieluja, niiden on muututtava, koska nuoret sielut ovat tulleet tekemään muutosta päästäkseen itse eteenpäin omassa sielunkehityksessään ja vieden siten myös valtion kehitystä eteenpäin kohti kypsää aikuisuutta.

Se kaikki kapina ja raivo, joka on, on välttämätöntä muutoksen aikaansaamiseksi. Nuoret noustessaan vastustamaan vanhaa valtaa, nousevat muuttamaan vanhaa energiaa, joka paremmin sopisi heidän omiin energioihinsa sieluina, mutta samalla he osallistuvat koko maapallon ylösnousemukseen kohti korkeampaa värähtelyä.

Muutosprosessi on voimakas ja niin kuuluu ollakin. Nämä nuoret sielut vievät muutosta eteenpäin juuri toiminnan kautta. Heillä ei ole vielä ymmärrystä muista keinoista, kuten meditaatiosta muutoksen aikaansaajana, kuten vanhemmilla sieluilla on.

Jokainen kansa kulkee oman kehityspolkunsa, jota meidän muiden ei tule kauhistella, vaan hiljentyä siunaamaan heitä jokaista, joka siihen tavalla tai toisella osallistuu.

Valo voittaa pimeyden ja rauha laskeutuu rauhattomuuteen sitten kun sen aika on. Rukouksella voimme edistää sen ajan koittamista.

                                                                                       Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net