19.11.2014

Muutos

”Muutos on prosessi, jossa määränpäätä ei ole tiedossa. Muutos on tilanne, joka vaatii siihen osallistuvalta suunnatonta luottamusta siihen, että tilanne ohjautuu hänen sekä muiden korkeimmaksi parhaaksi. Muutoksen keskellä oleellista on avun pyytäminen. Silloin, kun et jaksa enää itse, pyydä apua enkeleiltäsi, niin maanpäällisiltä ystäviltäsi ja perheeltäsi kuin meiltä korkeuksien valojoukoilta. Tietämättömyys lopputuloksesta voi aiheuttaa pelkoja. Mitä pelko on? Onnen este? Ei, vain hidaste. Hidaste, joka vaikeuttaa lopputulokseen pääsemistä. Siihen lopputulokseen juuri, josta ei ole mitään tietoa tai varmuutta. Pelko ja muutos, siinä kaksi asiaa joita te ihmiset raahaatte mukananne väkisin. Turhaan. Jättäkää pelko pois ja valitkaa muutos. Muutos vapauttaa teidät.” Aur enkelini kanavointi 1.11.2014

Kesken muuttotavaroiden purkamisen minua kehotettiin lopettamaan ja alkamaan kirjoittaa tätä marraskuun blogia. Olin suunnitellut: ”puran vielä tuon yhden muuttolaatikon hyllyyn ja ehkä vielä tuon ja tuon...” niinpä niin. En osaa lopettaa silloin, kun tuntuu vielä hyvältä: heikotus ja pyörrytys on vähintään saatava aikaiseksi ennen kuin voin edes harkita touhuamisen lopettamista. Onneksi tuli ”taivaallinen välikäsi” ja ohjasi minut hieman toisenlaiseen touhuun.

Muutos on nyt käsin kosketeltavissa. Tuntuu, että muutos on mukana ihan kaikessa mitä ympärillämme on. Vai onko se vain minä? No, voinen kirjoittaa ainakin muutoksesta omasta näkökulmastani käsin. Päämäärän hämärtyminen on varmaankin se seikka, joka muutoksessa aiheuttaa suurimmat pelot. Luulit tavoittelevasi ja haluavasi jotain tiettyä lopputulosta ja hämmennyt suuresti, kun päämäärääsi tunnutaan korjattavan ylempää käsin. Epätoivo ja epäusko tilanteen mahdottomuudesta saattavat nostaa päätään tuolloin.

Ajan antaminen tilanteelle ja itselle on mitä mainioin juttu tuolloin. Aika, mikä ihana lahja meille ihmisille! Aikaahan ei oikeasti ole tai näin minä uskon ja koen. Se on annettu tänne maanpäälle meille ihmisille oppiläksyksi. Koen, että kaikki tapahtuu yhtä aikaa, niin menneisyys, nykyisyys kuin tulevaisuuskin. Näin ajateltuna aika ei tunnukaan enää viholliselta, jota vastaan on taisteltava. Aika alkaa vaikuttaa ystävältä, jonka kutsuu mielellään luokseen ja jota alkaa kuluttaa surutta johonkin ei-niin-tärkeältä-tuntuvaan.

Muutoksen keskellä on tärkeää osata kuluttaa aikaa vain olemiseen sekä sellaisten asioiden tekemiseen, joita ei ole vielä ikinä tehnyt. Muutos on niin suuri elämänvoima, että sitä vastaan on turha taistella. Voi tuntua houkuttelevalta yrittää jäädä vanhaan, tuttuun ja turvalliseen, mutta sisimmässään tuntee, että pelko puhuu tuolloin, ei rakkaus. Päätökset elämässään olisi ihanteellista tehdä rakkauteen perustuen, ei pelkoon. Huomaammeko aina meihin vaikuttaneiden asioiden perimmäisen merkityksen? En usko, ainakaan sillä hetkellä. Mutta itsetutkistelun jälkeen huomaa usein, että elämän pakottaminen haluamaansa suuntaan ei onnistu ollenkaan. Saamme juuri sen mikä meille kuuluukin. Mutta mikään ei estä meitä haaveilemasta ja toivomasta, pyytämästä parasta mahdollista lopputulosta itselle sekä toisille. Uskon, että omalla aikomuksella ja motivaatiolla on mahdollista saada vaikutus asioiden kulkuun. Näin ajateltuna siihen uskominen, että saamme sen mikä meille kuuluukin ja toisaalta pyytäminen ja manifestointi eivät poissulje toisiaan millään lailla. Ne kulkevat sulassa sovussa rinnatusten ja limittäin.

Luottaminen ja avunpyytäminen muutoksessa vievät sinut varmasti läpi myrskyjen. Haluaisin lisätä enkelini kanavointiin, että apua voi pyytää aikaisemminkin kuin vasta ihan viime hetkellä. Ja se olisi jopa suotavaa. Enkelit odottavat avunpyyntöjämme nöyrinä ja kiitollisina. He luottavat meihin. Älkäämme pettäkö enkeliemme luottamusta, vaan pyytäkäämme heidän ohjaustaan, tukeaan ja valoaan elämämme jokaiseen hetkeen, niin iloon ja onneen kuin suruun ja epävarmuuteenkin.

Sydän pursuten kiitollisuutta ihanan vääjäämättömän ärsyttävästä muutoksesta toivotan sinulle rakas lukija rauhaisaa ja elämänenergian täyttämää marraskuuta. Ole levollisin mielin ja keskity vetämään puoleesi sinulle tärkeitä asioita.

Tyyneydellä muutoksista huolimatta,

Tanja

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net