12.06.2014

Minä onnistun

Eräs mielenkiintoinen seikka on palautettu huomioni kohteeksi viimeaikoina: kun olen päättänyt onnistua jossain asiassa, työssäni tai suorituksessani, olen siinä myös onnistunut. Viimeksi juuri tänään tein tietoisen valinnan sanavalinnassani. Sen sijaan, että olisin jättänyt viimeiseksi lauseekseni liian helposti suusta ulos tulevan, puhekieltäkin olevan ”minä yritän” tai ”minä kokeilen”, korjasinkin itse itseäni vaihtamalla jo suustani lipsahtaneen edellisen lauseen toteamukseen: minä teen. Miten valtavan innostava tunne valtasikaan minut, kun onnistuin tekemisessäni sanottuani lauseen! Tällaisia onnistumisen kokemuksia aion vetää puoleeni jatkossakin ja onnistua ihmisten sekä itseni auttamisessa. Positiivinen oravanpyörä on valmis.

Tuntuu siltä, että yrittämisen energia jollain lailla tekee epäonnistumisen hyväksyttäväksi ja ehkä jopa kutsuu sitä luoksemme. Saattaa tuntua helpolta jättää niin sanotusti takaovi raolleen, jos vaikka sattuisi epäonnistuminen omalle kohdalle. Tällöin monen suusta pääsee huokaus: ”No, tiesinhän minä, että tämä epäonnistuu”. Tällainen toiminta ja ajattelu ovat mielestäni liiankin yleisiä. Jopa niin yleisiä ja salakavalasti lipsahtavia, että sorrun niihin myös itse. Enkelini pyytävät minua mainitsemaan, että epäonnistuminen on onnistuminen jostain toisesta näkövinkkelistä kuin omastamme. Mieleeni nousee myös ajatus, että saattaahan olla tilanne, jossa omasta mielestämme olemme onnistuneet, mutta ulkopuolisille se näyttäytyy epäonnistumisena. Omien ja toisten tuntemusten ja näkemysten ristiriidassa on selkeintä ottaa omakseen vain oma totuutensa.

Sinä voit valita, onko lasisi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi. Ehdottomasti. On aivan turha keksiä tekosyitä, joilla lykätä oman elämänsä haltuunottamista, parantamista. Myös ulkopuolisten tekijöiden syyttely omasta elämästään on jätettävä. Sinä kannat vastuun itsestäsi ja elämäsi valinnoista. Kliseistä? Ehkä, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan niin totta. Helppoa? Ehkä, ehkä ei, sinä päätät miten asian tunnet ja näet. Enkelit ympärilläsi kuiskivat korvaasi: se ON helppoa!

Miten positiiviseen oravanpyörään sitten pääsee sisään? Päätä onnistua, päätä tehdä valintoja, jotka vievät sinua lähemmäs elämäntehtävääsi ja auttavat sinua toteuttamaan sitä. Pyydä enkeleiltäsi opastusta omalle tiellesi, pyydä heitä auttamaan sinua pysymään päätöksissäsi. Pyydä enkeleitäsi antamaan uskoa, kun epätoivo meinaa vallata sinut. Näe onnistunut lopputulos, koe kaikki kuin se olisi jo totta. Kaunis ajatusleikki nousee mieleeni: mitäpä, jos yrittäjien titteli vaihdettaisiinkin tekijöiksi tai jopa onnistujiksi. Miten erilainen vivahde tuleekaan, kun nimität itseäsi yksityisonnistujaksi tai sivutoimiseksi yksityisonnistujaksi. Kutkuttavan ja mieltä ylentävän ihana ajatus!

Aur-enkelini kanavointi 2.6.2014

”Sinä olet onnistuja, sinä olet voittaja. Kaikki on jo käsissäsi, kaikki on jo valmista. Kiireessäsi ja ahdistuksessasi et huomaa sitä. Jätä huoli ja pelko pois. Mitä jää jäljelle? Onnistuminen, vauraus ja yltäkylläisyys. Sinä omistat kaiken tarvittavan jo nyt. Turha odottaa parempaa hetkeä. Se on nyt. Elät elämääsi nyt. Teet päätöksesi nyt. Taivaan voimat ovat takanasi, kun lähdet toteuttamaan unelmaasi, elämään tarkoitettua elämääsi, niin että palvelet toisia koko sydämestäsi. Päätökset jotka tuntuvat hyviltä sydämessäsi ovat niitä myös toisille ihmisille. Miellytä omaa sydäntäsi. Näin miellytät myös muita.”

Kiitän enkeleitäni kaikesta elämässäni, onnistumisistani ja niistä epäonnistumisistanikin. Koen, että tarvitsen epäonnistumisia vähemmän ja vähemmän, saan elämänoppia onnistumisten kautta paremmin ja paremmin. Valitsen tuntea näin. Vedän puoleeni onnistumisia koko ajan enemmän ja enemmän.

Nautitaan kesästä ja vedetään lomaa puoleemme!

Päättäväisin energioin,

Tanja Saranen

ALH Enkelihoitaja

www.selestial.fi

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net