11.08.2016

Millaiset ovat ajatuksesi, sellainen olet itse oleva

Valittamalla ja motkottamalla jostain asiasta pysyy kiinni siinä. Päästäkseen irti on välttämättä muutettava suhtautumistaan.

Pari viikkoa sitten lauantaina meillä oli käymässä eräs hyvä ystävä. Muutaman tunnin yhdessäolo oli henkisesti niin kohottavaa, että se jätti mahtavan hyvän tunnelman, joka säilyi sunnuntain ja maanantaillekin, kunnes maanantaina tapahtui jotain ikävää.

Meillä on unkarinsyreeniaita tonttimme ja naapuritontin välillä. Se kukkii ja tuoksuu ihanasti alkukesällä ja suojaa pihaamme. Naapuri ei ymmärrä aidan leikkuusta muuta kuin että aita kuin aita leikataan noin puoleentoista metriin, kukista viis. Ei siinä mitään, mutta viime kesänä hän pakkomielteisesti leikkasi aitaa myös meidän puoleltamme. Se harmitti vietävästi. Naapurilla mielenterveysongelmia, joten normaali asian selvittäminen ei tule kysymykseen; siitä olisi seurauksena vain provokaatioita ja hyökkäyksiä. Sen vuoksi emme voineet sanoa mitään.

Pari viikkoa sitten huomasimme, että hän oli taas salaa leikannut aitaa, ei yhtä lyhyeksi eikä koko matkalta. Homma lienee jäänyt kesken; oksia oli jätetty törröttämään aidan päällä.

Jatkoa oli siis odotettavissa.

Emme tietenkään voineet vahtia pihassa koko aikaa, ettei hän pääsisi jatkamaan tihutyötään. Tilanne aiheutti hetkellisen avuttomuuden tunteen, mutta tajusimme, että tässä oli vastavoimien yritys syöstä meidät juuri saavutetusta ylevämmästä mielentilasta alaspäin.

Ennen mielessä velloi oma voimattomuus ja harmittelu siitä, että olimme joutuneet tekemiseen mokoman ryökäleen kanssa. Olemme pitkän aikaa kamppailleet ja työstäneet asennettamme, mutta alttius närkästymiseen oli edelleen herkässä. Kun harmittaa, asiat nousevat pintaan kaikkine menneine surkeuksineen.

Iltapäivällä menin kirjastoon, ja kirjoja palauttaessani katseeni osui erääseen Wayne W. Dyerin, henkisen kasvun opettajan, kirjaan. Olin juuri varhain samana aamuna lukenut netissä ihmisten sykähdyttäviä kertomuksia siitä, miten syvästi hän oli vaikuttanut heidän elämäänsä.

Selasin näkemääni kirjaa, mutta se ei innostanut. Katsoin löytyisikö sieltä lisää hänen kirjojaan.

Löysin ”Ota henkinen voima käyttöösi”- nimisen kirjan ja avasin sen kohdasta, jossa Wayne Dyer kirjoittaa siitä, miten itse saastutamme energiakehoamme ja mieltämme ja vedämme itseämme alaspäin ajattelemalla negatiivisia ”matalaenergiatason” ajatuksia.

Se oli juuri sitä mitä tarvitsimme tueksemme siinä tilanteessa! Lainasin kirjan.

Tiesimme, että muuta mahdollisuutta ei ollut, meidän piti muuttaa omaa suhtautumistamme ja jättää asia henkisten voimien hoidettavaksi ja pyytää niiltä suojaa, muuten emme pääsisi eteenpäin ja eroon harmista. Pyysimme, että enkelimme ja auttajamme ottavat asian hoitoonsa ja suojaavat meitä.

Sitten jätimme asian mielestämme emmekä kajonneet siihen enää. Se onnistui ja mielenrauha säilyi emmekä pudonneet syyttelyyn ja moittimiseen. Koimme saaneemme henkisen suojan.

Aidan leikkuu ei jatkunut.

Pidämme nyt kiinni siitä, ettemme anna minkään vetää itseämme ajattelemaan ”rumia” kenestäkään tai mistään. Tosiasiahan on, että ajatukset vaikuttavat; mukavat ajatukset saavat endorfiinit ja muut hyvänolon hormonit liikkeelle, ja niitähän me tarvitsemme ja tahdomme.

                                                                 ***

Aloitan Tampereella syyskuussa työryhmän, jossa neuvon helposti omaksuttavia itsehoitoja, joilla opit itse puhdistamaan, tasapainottamaan ja ohjaamaan energioitasi.

Tule ryhmään, jos

– tunnet, ettet ole juuri koskaan parhaassa vireessä etkä saa itsestäsi irti sitä mitä tahtoisit

– mieleesi ja kehoosi on kertynyt stressiä, etkä tiedä miten sitä voisi helpottaa

– ajatuksiisi putkahtelee alinomaa kiusallisia vanhoja mokia, epäonnistumisia, vääryyksiä tai muita ikäviä ahdistavia ja stressaavia asioita tai pelottavia tulevaisuuden kuvia

Jos olo ei ole mahtava, energiat eivät virtaa ja energiakenttäsi (aurasi) saattaa näyttää tällaiselta:

”Tasapainoton energiakenttä näyttää hajanaiselta tai sekavalta. Se saattaa muistuttaa häiriöitä televisiolähetyksessä. Energiat saattavat virrata takaperin eivätkä luontaiseen suuntaansa. Kuviot saattavat näyttää hillittömiltä ja kaoottisilta tai seisahtuneilta, virtaamattomilta.”

Kuvaus on Donna Edenin, energialääketieteenpioneerin.

– Mistä sitten tietää virtaavatko energiat terveesti ja luonnollisesti?

JOS OLO ON MAHTAVA, NE VIRTAAVAT!

”Kun energiat virtaavat, edessäni avautuu ainutlaatuinen, sykkivä, kiehtova näkymä – aivan kuin energianauhat liikkuisivat ylös ja alas pitkin kehoa monimutkaisia kuvioita punoen. Energiakanavat ovat avoimet ja tilavat eivätkä ahtaa ja tukkeutuneet. Osa energiasta purkautuu ulos päälaelta loputonta vesiputousta muistuttaen ja energiakenttä ympäröi kehoa sitä hyväillen.” (Donna Eden)

Olen opiskellut ja käyttänyt Donna Edenin opettamia energiatekniikoita vuodesta 2012, ja haluan välittää niitä toisille tässä työryhmässä. Se, että pystyt itse aktiivisesti vaikuttamaan terveyteesi ja hyvään oloosi, antaa voiman tunnetta. Yksin uusien tapojen omaksuminen ei ole helppoa, mutta yhdessä toisiamme tukien onnistumme paremmin!

Kurssilla opitaan etupäässä Donna Edenin opettamia energiatekniikoita, mutta jaetaan myös muita vuosien varrella hyväksi koettuja menetelmiä.

Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pidetään energiat virtaamassa ja nautitaan elokuun tunnelmista, sateisistakin

Irmeli

Jaa tämä:
Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net