08.08.2017

Millaisen supervoiman haluaisin itselleni? Mitä tekisin, jos saisin tällaisen voiman käyttööni?

Ihana kysymys - eikö olekin? Nyt voi muistella lapsuutta, olla lapsen kaltainen, eikä tarvitse olla lainkaan järkevä! Minulla oli lapsuudessa tapana hyvin voimakkaasti eläytyä ja samaistua mielikuvitusmaailmoissani supersankareihin, oli kyseessä sitten Supermies tai Batman tai Ritari Ässä tai kuka sitten olikin.

Tahdoin kuitenkin aina olla se hyvis, enkä koskaan pahis. Muistan, kun pihaleikeissä leikimme kavereiden kanssa usein rosvoa ja poliisia, niin koskaan en halunnut olla rosvo, vaan aina poliisi, siis hyvis.

Tänään herättyäni ja aamupalaa tehdessäni jäin kuuntelemaan yhden kappaleen sanoja ja sanomaa erityisen tarkasti. Niin tarkasti, että etsin kappaleen uudelleen ja soitin sen toistamiseen. Se oli Teleksin kappale ”Tommy Tabermann”. Sen sanoma oli, että ”Elämäsi suurin tehtävä on kuuta tavoittaa, nyt sä olet vain sormi, joka kuuta osoittaa!”

Millaisen supervoiman haluaisin itselleni? Eikö olisi huikeaa esimerkiksi matkustaa paikasta toiseen vain ajatuksen voimalla? Nyt tahdon mennä Las Vegasiin ja hups, olisin siellä saman tien. Tai miten olisi, jos tahtoisin, mitä tahansa asiaa? Esimerkiksi uuden auton, vaikka tulenpunaisen mustan orin eli siis Ferrarin ja kas, auto odottaisi minua tallissa, kun sinne seuraavan kerran menisin. Eikö olisi upeaa ja mahtavaa?

Se olisi varmasti riemullista ensimmäisen päivän, ehkä toisenkin? Voi olla, että koko viikon, kenties jopa kuukauden? Mutta, entäpä sitten? Minä ainakin olen sellainen ihminen, joka haaveilee ja unelmoi monenlaisista asioista, kuten matkustamisesta eri paikkoihin, autoista, moottoripyöristä ja monenmoisista uusista kokemuksista. Elämä on opettanut minulle, että näitä unelmia tulee olla. On elintärkeää tavoitella haaveitaan ja unelmiaan ja todella upeaa, kun jonain päivänä ne toteutuvat. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se matka, jonka saan tehdä kohti noita unelmiani. Päämäärä ei ole se tärkein, vaan matka kohti päämäärää!

Minä en halua saavuttaa kaikkia unelmiani nyt heti. Minä tahdon haaveilla ja unelmoida ja askel askeleelta mennä kohti noita unelmiani. Ei minulla ole mihinkään kiire. Minä tahdon nauttia matkastani monella tapaa ja kaikilla aisteillani. Minulla on niin vahva luottamus elämään, että tulen varmasti saavuttamaan sen kaiken, mitä todella tahdon ja se, mitä en saavuta, niin se ei ole minua varten.

Minä olen elävä esimerkki siitä, että kaikki on todella mahdollista. Minä en tarvitse mitään supervoimia, minulla on jo ne. Minä uskon elämään, itseeni ja kaikkeen hyvään. Asenne ratkaisee - Aina! Tiedäthän, että Sinullakin on kaikki nämä samat voimat ja mahdollisuudet? Se on vain Sinusta kiinni, otatko voimasi käyttöösi - otatko?

Jaa tämä:
Jyrki Hämäläinen

"Kuka Minä Olen"- blogin kirjoittaja Jyrki Hämäläinen avaa ovia suomalaisen miehen, insinöörin ja menestyneen yrittäjän sielunmaisemaan. Jykä käyttää blogitekstien inspiraationa Merja Takamäen Kuka minä olen -kirjaa. Jykä on seikkailija, innostuja ja onnistuja. Hänen positiivinen sekä elämää ja ihmisyyttä kunnioittava elämänasenne huokuu hänen teksteistään. Hän etsii, yllättää ja rikkoo rajoja. Myös blogiteksteissään! – Kirsi –

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net