31.05.2013

Mellakoinnista

On olemassa sanonta ”paljon melua tyhjästä”. Juuri tästä sananmukaisesti on kysymys eri puolilla tapahtuvissa mellakoissa. On paljon melua, jonka taustalla on tyhjyys. Tuo meteli ei ole turhaa, eikä tarkoituksetonta, vaan jotain, joka kumpuaa turhautumisesta ja tarkoituksettomuudesta.

On olemassa nuoria ihmisiä, jotka eivät näe elämällään mitään tarkoitusta, vaan kokevat sen aivan turhaksi. He kokevat itsensä arvottomiksi ja hyödyttömiksi, eivätkä osaa tehdä tilanteelleen mitään sen parantamiseksi. Kokiessaan tulevansa ei-kuulluiksi, heidän mittansa on vaan nyt tullut täyteen ja he äärimmäisiä keinoja käyttäen suorastaan pakottavat toiset kuuntelemaan heidän hätähuutoaan.

On kysymys patoutuneen energian puhdistumisesta ja tasapainottamisesta, sekä sen myöhemmästä muuntamisesta. Sillä se energia, mikä pitkään on ollut tukahdutettuna ja nyt purkautunut ulos tulee kääntymään voimaksi, joka muuttaa asioita positiiviseen suuntaan.

Tuo energia ravistelee rakenteita ja ihmisiä, jotka ovat kuvitelleet kaiken olevan kunnossa ilman että heidän on tarvinnut katsoa totuutta silmiin ja nähdä toisten hätää. Niinpä tuo energiaravistus, joka on puhkaissut omahyväisen ja valheellisen kuplan, jossa useimmat ihmiset ovat eläneet, tuleekin palvelemaan totuutta ja rakkautta, mikä tekee näiden ihmisten elämästä rehellisempää ja myötätuntoisempaa. Niinpä ovat mellakoitsijat tulleet tehneeksi jälleen melkoisen palveluksen.

                                                                                       Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net