24.11.2015

Marraskuun tähdellistä

Onpa hienoa, että sivustomme toimii jälleen! Silmiini osui tämänkertaisesta kartasta Neptunuksen aspektit. Neptunus on neliössä Aurinkoon, Merkuriukseen ja Saturnukseeen.

Lisäksi sillä on vielä kvinkunssi Marsiin. Siinähän sitä on jo Neptunuksen ”sumua” silmille roppakaupalla.

Neptunukseen liitetään joko korkea henkisyys tai sitten sekaannukset, hämärtynyt kyky aistia tai toimia ja harhat. Haastavat aspektit tuovat esille nämä harmilliset ominaisuudet helpommin kuin hyvät puolet.

Neptunuksen ja Auringon neliö voisi merkitä esimerkiksi ydintoiminnon sekaantumista jollakin tavalla.

Merkuriuksen kanssa neliö kuvastaisi kommunikaation väärinymmärryksiä, esteitä ehkä myös jotain kaupankäyntiin liittyvää hämmennystä.

Saturnuksen ja Neptunuksen neliö tuo haasteita ihanteiden tuomisessa käytännön elämään, rajat eivät ole selkeät idean ja käytännön välillä.

Marsin kvinkunssi Neptunukseen vie aloituksilta jollakin lailla voiman, puhdin pois, aloitukset vain jotenkin haihtuvat, lykkääntyvät.

Voisiko tuo kuvata sivustomme jo nyt mennyttä tilannetta?

Miten edetä?

Mars antaa potkua sisimmälle tarkoitukselle, sillä on sekstiili Auringon kanssa. Samoin sekstiili on Merkuriukseen, joten kommunikaatiokyky toimii kyllä! Mars tuo energiaa sinne kartan osaan, jossa se on eli tällä kertaa arjen elämään rutiineihin, ne tulevat kyllä kuntoon.

Kestävyyttä on myös luvassa, sillä Mars ja Saturnus ovat sekstiilissä. Samoin Pluto ja Jupiter ovat kolmiossa ja antavat kestävyyden lisäksi myös kaukonäköisyyttä ja suunnan ollessa oikeaan, tulee myös menestys! Pikkuisen kannattaa hillitä uusia toimia, sillä Uranus ja Jupiter ovat kvinkunssissa. Harkinnan jälkeen uudet menetelmät toimivat, mutta heti-kaikki-uusiksi ei ehkä tuo juuri nyt hyvää tulosta.

Aurinko on juuri nyt Jousimiehen merkin alussa. Se antaa toiveikkuutta, optimismia ja iloista mieltä – kiva juttu meille kaikille!

Tiina Heinonen

23.11.2015

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net