14.02.2013

Mahdollisuuksien näkemisestä

Silloin kun asiat ovat niin sanotusti kesken. Silloin kun meillä ei ole ratkaisuja tehdessämme tietoa lopputuloksesta, ehkä vain tavoite tai visio tulevaisuudesta, silloin meillä on mahdollisuudet. Meillä on käsillä rajattomat mahdollisuudet luoda mielikuvissamme lopputuloksesta juuri niin kaunis ja mahtava kuin vain ikinä osaamme edes kuvitella. Niinpä tässä tapauksessa asioiden keskeneräisyys toimii katalysaattorina omassa luomisprosessissamme vahvistaen sitä.

Tavoitteemme toteutuu sitä mukaa kun laitamme siihen oman luovan energiamme. Tämä luova energia voi muuttaa muotoaan matkan varrella prosessin edetessä. Prosessin edetessä pääsemme näkemään maisemia, joita meidän ei olisi mahdollista nähdä ilman luomistyömme prosessinomaista luonnetta. Mikäli meille ilmentyisi ilman vaivannäköä aina se kaikki, mistä haaveilemme ja unelmoimme, jäisimme vaille luomisen prosessin tuomaa iloa ja nautintoa. Niinhän sitä sanotaan, että iso osa matkustamisessa määränpäähän pääsemisen nautinnosta on matka itse.

Matkalla päämääräämme muutumme aina myös itse, jolloin olemme sitten joskus tavoitteemme toteutumisen vaiheessa valmiimpia ottamaan vastaan sen, mitä olemme luoneet. Oma energiamme muuttuu prosessin edetessä ja kasvamme ikään kuin tavoitteidemme mukaan. Kun prosessi kasvaa, mekin kasvamme sen kanssa yhdessä käsi kädessä.

Sen vuoksi on jossain mielessä turha tuskailla sen vuoksi, ettei jokin prosessi etene. Se etenee juuri sillä tahdilla kuin olemme itse valmiita kulkemaan sen rinnalla. Nähdessämme projektimme alussa sen tuomat mahdollisuudet, se on jo valtavan iso asia tuoden meille luomisen riemua ja tunnetta elämämme onnistumisen mahdollisuudesta. Meidät haastetaan elämässämme yhä uudestaan erilaisiin projekteihin juuri sen vuoksi, että voisimme saada kokea omaa voimaamme. Saamme haasteita, jotta voisimme kasvaa omaan mestaruuteemme kaikilla elämän osa-alueilla. Sitten kun meillä ei ole enää haasteita, olemme jo valmiita siirtymään pois täältä maallisesta elämästä. Eli niin kauan kuin on haasteita ja sen tuomia mahdollisuuksia, on itse elämää.

                                                                                                                    Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net