20.10.2015

Maahanmuutosta

Tämä maahanmuutto on asia, joka nyt pyörittää teitä, eikä ihan suotta. Siihen liittyy niin paljon ulottuvuuksia ja seurauksia, joista teillä ei ole vielä mitään tietoa.

Se, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, sen aika näyttää ja sen myös te voitte hyvin pitkälle itse valita. Voitte vaikuttaa siihen, miltä tulevaisuutenne näyttää maahanne tapahtuneen muuton myötä.

Ensinnäkin jokaisen teidän tulisi tiedostaa, että voi omalta osaltaan olla vaikuttamassa siihen suuntaan, mikä yhteiskunnassa vallitsee tulevaisuudessa. Jokaisella on oma vastuu siitä, ettei jää päivittelemään, vaan ryhtyy toimimaan omien rajojensa puitteissa.

Positiivisella asenteella voidaan saada aikaiseksi jo hyvin paljon. Positiivisuus luo lisää positiivisuutta ja luo ajan oloon suorastaan onnea. Siispä se, millaisiksi muuttuvat maahanmuuton seuraukset, ovat pitkälti sen tulosta millaisella asenteella koko asiaan suhtaudutaan.

Sen vuoksi on hyvin tärkeää, että saadaksenne loistavan tulevaisuuden yhdessä maahanne muuttaneiden kanssa, tulisi teillä olla ennen muuta positiivinen asenne tuota ilmiötä kohtaan.

                                                                                                                    Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net