06.04.2016

Luontaishoidoilla eteenpäin

Reilu puoli vuotta on kilpirauhasen vajaatoiminnan diagnoosista, luontaishoidoilla mennään edelleen eteenpäin. Kilpirauhasoireet ovat tällä hetkellä ok, joten kyllä ruokavaliolla ja luontaishoidoilla kilpirauhasta voi innostaa toimimaan!

"Tavislääkärin" syksyllä määräämää thyroxia söin joulun jälkeen reilun kuukauden, mutta lopetin, kun en juuri huomannut kehossani eroa. Mutta uskon, että tuo kemiallinenkin lääke jotain teki, koska arvoni ovat pudonneet todella paljon. Syyskuun alussa T4V oli 4,13 ja TSH 107,11. Uusissa kokeissa T4V oli normaalissa 10,90 ja TSH 0,75. Joten aikamoinen muutos! En tiedä kauanko thyrox vaikuttaa elimistössä, lopetin sen syönnin pari viikkoa ennen uusia testejä. Joka tapauksessa kilpirauhasarvot ovat viitetasolla, mutta kilpirauhasen vastaa-aineet puolestaan koholla. 

Helmikuussa pääsin vihdoin funktionaalisen lääkärin vastaanotolle. Otatin Cityterveydessä (eivät vaadi lääkärin lähetettä) ennen lääkärille menoa liudan testejä, joita kävimme lävitse. D, B12 ja rautavajausta löytyi. Lääkäriä lainatakseni:"Onko kilpirauhasen vajaatoiminta ollut ruokavalion, erityisesti jodiin liittyvä ja onka samaan aikaan raudan puute väsyttänyt? Imeytymishäiriöitä?". Lääkäri suositteli siirtymistä gluteenittomaan, mikä onkin parantanut oloa. Sen lisäksi vitamiinilisät tulivat mukaan päivittäiseen ruokavalioon. Otatin myös täydellisen verenkuvan ja keliaakiatestin, joka oli negatiivinen.

Olo on tällä hetkellä hyvä. Aloitin Jason Valen 28-päivän mehukuurin, joka vaikuttanee myös olotilaan, tällä hetkellä positiivisesti. Kuurin jälkeen aion ottaa uudestaan kilpirauhastestit, niin nähdään mikä on tilanne. Tosin noita lukuja en kyttäile, minua kiinnostaa vain ja ainostaan hyvä olo, luvut saavat puolestani olla mitä vain.

Homeopaatilla käynti olisi seuraavaksi listalla, heiltä löytyisi varmaan jonkinmoista tukea tähän.

Iloista kevään jatkoa!

 

 

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net