17.10.2017

Loppuunsaattamisia ja Uusia alkuja

Enkelinumero 1111 kannustaa minua katsomaan uusia alkuja ja mahdollisuuksia, joissa on positiivinen ja optimistinen asenne,koska ne näkyvät elämässäni erittäin hyvästä syystä. Enkelit haluavat minun saavuttavan menestystä, joten en epäröi ottaa uusia askelia ja pyrkiä eteenpäin .En anna pelkojeni ja epäilysteni estää minua elämästä ja palvelemasta jumalallisen elämäni tarkoitusta ja sielun matkaani.

Numero 1111 kannustaa minua auttamaan ja innostamaan ihmiskuntaa omien luonnollisten kykyjemme kautta luottaen siihen, että sisäinen viisaus ja intuitio ohjaavat meitä. Olen innoittava ohjaava valo, joka tuo valaistusta ja valaistumista toisille ja autan osaltani nostamaan henkistä tietoisuutta. Luotan siihen, että enkelit tukevat minua. Numero 1111 näyttää, miten aloitan todellisuuden luomisen ja vahvistaa, että aikomukseni ovat parhaillaan manifestoitumassa.

Loppukesällä tunsin valtavaa ahdistusta ilman mitään syytä. Ahdistus tuli, kuin kirkkaalta taivaalta, varoittamatta. Olin yhteydessä erittäin hyvään ystävääni Seppo Tanhuaan, yhteen Suomen tunnetuimmista astrologeista ja kysyin syytä ahdistukseeni. Seppo sanoi kyseessä olevan perääntyvän pluton, joka antaa valtavasti energiaa, jos sen hetkinen tekeminen on elämäntehtäväsi. Jos ei, niin sitten se aiheuttaa väsymystä ja ahdistusta. Minä olin valtavan väsynyt ja ahdistunut reilun kaksi viikkoa. Nyt osasin kuitenkin olla itselleni armollinen, kun tiesin syyn olotilaani.

Nyt taas viimeisten viikkojen aikana olen nähnyt toistuvasti eri numerosarjoja. 99 ja 999 -numerosarjoja olen nähnyt poikkeuksellisen paljon. Viimeksi toissa päivänä odotin yhdessä tien risteyksessä oikealta hitaasti tulevaa kuorma-autoa. Auton kyljessä oli reissumiehen mainos – Toiset on luotuja kulkemaan. Käännyin sen perään ja rekisterikilven numerot olivat 999. 9 -sarjat ovat erittäin harvinaisia ja tarkoittavat tietyn elämänvaiheen olevan päättymässä. Samoin erilaisia ykkösistä ja kakkosista muodostuvia sarjoja, kuten 111, 1111, 1122, 1222, 2112 ja 2221 jne. olen nähnyt poikkeuksellisen usein. Nämä toistuvat numerosarjat ovat suoria viestejä enkeleiltä minulle. Olen jo monen monta vuotta tottunut siihen, että enkelit viestivät minulle tällä tavoin. Insinöörille numerot, kun ovat niin tärkeitä. Nyt vihdoin ymmärrän, että minun on aika mennä elämässäni eteenpäin, irrottautua vanhasta ja tehdä tilaa uudelle. Mutta mille uudelle? Minä en tiedä. En todellakaan tiedä, mutta minulla on niin vahva intuitio siitä, että mitä se sitten onkin, niin se on hyväksi minulle ja minun lähiympäristölleni.

Tänä vuonna olen saanut yrityksestäni jo kaksi suoraa ostotarjousta ja vasta nyt ensi kertaa koskaan olen jäänyt pohtimaan sitä, että mitäpä jos möisin? Olen ollut luomani yrityksemme pääomistaja yli 18 vuotta ja tosiasia on vain se, että minulla ei ole enää yrityksellemme juuri mitään uutta annettavaa. Ilo, into ja draivi tekemiseemme on minun osaltani hiipunut vuosi vuodelta. Viimeiset vuodet olen yrittänyt saada itseäni syttymään uudelleen, mutta huonoin tuloksin. Teen kyllä edelleen ajoittain varsin paljon, mutta yhä enemmän vain velvollisuudesta, kuin mistään muusta syystä. Mitäpä, jos möisin ja tekisin jotain ihan muuta?

Jaa tämä:
Jyrki Hämäläinen

"Kuka Minä Olen"- blogin kirjoittaja Jyrki Hämäläinen avaa ovia suomalaisen miehen, insinöörin ja menestyneen yrittäjän sielunmaisemaan. Jykä käyttää blogitekstien inspiraationa Merja Takamäen Kuka minä olen -kirjaa. Jykä on seikkailija, innostuja ja onnistuja. Hänen positiivinen sekä elämää ja ihmisyyttä kunnioittava elämänasenne huokuu hänen teksteistään. Hän etsii, yllättää ja rikkoo rajoja. Myös blogiteksteissään! – Kirsi –

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net