29.07.2014

Lomailevat enkelit

Silmieni edessä siintää turkoosi Välimeri ja Turkin aurinko hyväilee ihoani. Loma on ihana asia! Irtiotto arjen askareista ja velvollisuuksista onnistuu parhaiten, kun saan karistettua kotinurkat kannoiltani. Katsellessani lentokoneesta alas pikkuruisia peltoja ja autoteitä ajattelin, että tämän konkreettisempaa ylempää perspektiiviä saa hakea: kun kuvailen asiakkailleni sitä, miten enkelihoidossa saa laajemman perspektiivin elämäänsä, ihokarvani aivan nousivat pystyyn silkasta hyvänolontunteesta, kun ymmärsin, että tätähän se on! Oman elämän haasteet saavat uuden näkövinkkelin ja laajuuden. Silmät näkevät niin sanotusti kauemmas ja monesti ymmärtää asioiden mittasuhteet paremmin, härkäsestä tuleekin kärpänen. Oman elämän tärkeimmät asiat nousevat myös selkeämmin tarkasteluun.

Reissussa olessa sattuu ja tapahtuu: arvoesineen hävittäminen opettaa minua ymmärtämään, että se on vain materiaa, irtipäästäminen vanhasta mahdollistaa jonkin uuden asian esilletulon. Pätee näemmä niin materiaaliseen irtipäästämiseen kuin henkiseenkin. Voisin kuvitella, että materiasta irtipäästäminen on helpompaa ja siitä onkin hyvä aloittaa elämänsä puhdistaminen. Mieleeni tulee myös se seikka, että aina vanhasta luopuminen ei välttämättä tarkoita täysin uuden asian tilalletuloa. Se voi tarkoittaa myös vanhan muokkaamista vastaamaan paremmin sen hetkistä omaa värähtelyäni ja energiaani. Tämä ajatus rauhoittaa mieltäni.

Etäisyys omasta arjesta selkeyttää mieltä ja sydäntä. On helpottavaa elää viikko siten, että suurin ongelma on se, mitä jälkiruokaa otan seuraavaksi ja riittääkö aurinkorasva varmasti. Jonkun mielestä hetken irtiotto omasta elämästä on ongelmien siirtämistä tai maton alle lakaisemista, minusta se on ihanaa ja vapauttavaa! Tiedän, että velvollisuudet kutsuvat palattuani. Matkan jälkeen olen täynnä virtaa ja auringonenergiaa ja työt sujuvat kuin leikiten. Näin sen ainakin visualisoin.

Enkelit osaavat olla hyvin kujeilevia ja en vielä oikein ymmärrä mitä kaikkea tuon täältä henkisenä matkatuliaisena kotiin. Ihmisten erilaisuus, se on selvästi yksi teema. Toisten ihmisten sekä luonnon arvostus, siinä toinen. Kolmas teema, mutta ei suinkaan vähäisin, on oman sydämen lämmön säilyttäminen olosuhteista huolimatta. Jokaista askeltani on ohjattu, oikeat tilanteet ja ihmiset tuotu eteeni. Kehityn ja kasvan. Jos siinä samalla saan nätin rusketuksen, niin olkoon sitten niin. Jollain lailla tuntuu, että olen ottanut hetken lomaa myös enkeleistä. Tuntuu hassulta kirjoittaa noin, mutta kun sitä mietin, niin tunnen sen tapahtuneen. Ja mieleni on kepeä. Huomaan enkelten olevan aivan vierelläni ja antavan minulle omaa tilaa, kun koen sitä inhimillisesti tarvitsevani. He uskottelevat, että hekin ottavat hetken lomaa minusta, mutta heti, kun käännän mieleni enkeleihini, huomaan, etteivät he ole minua jättäneet. Ja jälleen mieleni ja sydämeni rauhoittuvat. Huonolle omalletunnolle ei jää tilaa, sillä kiitollisuus täyttää minut.

Aur-enkelini kanavointi 30.6.2014

”Rakkaus peittää kaiken alleen. Rakkaus asuu sinussa. Se asuu ihmisissä vierelläsi. Rakkaus asuu naapurissasi, työkavereissasi, kaupan myyjässä. Älä työnnä rakkautta pois luotasi. Ota se vastaan. Avaa niin tiiviisti yhteen puristetut kätesi ja anna rakkauden tulvia yllesi. Rakkauden vesiputous virtaa yllesi. Tunnet sen tuulessa, kuulet sen lintujen laulussa, näet sen kimmeltävässä vedessä, ihmisten kasvoilla. Rakkaus ympäröi sinua jokaisella henkesi vedolla. Kun hengität, ymmärrä, että hengität puhdasta rakkautta. Joka päivä. Joka hetki. Aina.”

Oikein kaunista ja rentouttavaa kesää sinulle! Muista, että voit saavuttaa lämpimän, sisäisen irtiottosi arjestasi missä tahansa, ihan vaikka kotisohvallasi. Paikallasi ei ole väliä, sydämelläsi on.

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net