23.09.2015

Loistava kokonaisuus

Ihailen ihmisiä, jotka ovat kehittyneet jossain taidossa huippuunsa. Minua on kuitenkin aina harmittanut, että usein sellaisilla ihmisillä kärsivät muut elämän osa-alueet.

Tästä johtuen olen päättänyt keskittyä coachaamaan tällaisia huipputaitureita, oli kyseessä sitten bisnes, taide, urheilu, vanhemmuus tai mikä tahansa erityistä taitoa ja sinnikkyyttä vaativa työ.

Haluan auttaa heitä ulottamaan loistavuutensa työelämän lisäksi myös parisuhteeseen, perhe-elämään, ystävyyssuhteisiin, terveyteen ja hyvinvointiin, sekä oman edun ylittävään henkiseen ja moraaliseen kehittymiseen. Haluan toisin sanoen auttaa asiakkaitani luomaan juuri heille sopiva loistava kokonaisuus.

Haluan luonnollisesti luoda myös itselleni loistavan kokonaisuuden ja olen oivaltanut, että unelmien tavoittelussa on paljolti kyse siitä kuinka hallitset elämääsi ja itseäsi – sekä tunteita että ajatuksia. Enkä tarkoita mitään pakonomaista kontrollointia, vaan kykyä tarkkailla itseä ja elämää monelta eri kantilta ilman toimintapakkoa.

Tärkeää on myös, että ihmiset löytävät fokuksen elämälle. Mikä lopulta on tärkeää? Millä on oikeasti väliä? Sen kaikkein tärkeimmän kiintopisteen lisäksi on tärkeää kyetä näkemään olennainen eri elämäntilanteissa.

Unelma on mielestäni hyvä fokus ja sen mielessä pitäminen auttaa myös olennaisen näkemisessä. Olennaista on myös se, mikä on akuuttia juuri nyt. Akuuttien haasteiden ei kuitenkaan olisi hyvä antaa ohjata päätöksentekoa ja toimintaa liikaa, ettei suistu liian kauas omalta unelmapolulta. 

Loistava kokonaisuus on minun iso unelmani, joka jakautuu eri alaosiin: työhön, talouteen, parisuhteeseen, perhe-elämään, ystävyyssuhteisiin, terveyteen ja hyvinvointiin, sekä oman edun ylittävään henkiseen ja moraaliseen kehittymiseen.

Ehditkö sinä miettiä hetken unelmiasi? Olisiko nyt aika lähteä toteuttamaan jotain niistä?

Valoisin terveisin,

J.M. Davies

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net