17.02.2015

Kyllä minä jaksan

Oman rajallisuutensa, ihmisyytensä huomaaminen yllättää aina. Jotenkin sitä tuntuu ajattelevan tai ehkä toivovan, että ”kyllä minä osaan ja jaksan ja pystyn ihan mihin vain!”. Kun eteen tuleekin hetki, jolloin huomaa oman pienuutensa, tuntuu se hätkähdyttävältä. Miten minussa voi olla ääretön suuruus ja kaikkivoipaisuus ja kuitenkin ääretön pienuus ja heikkous, yhtä aikaa?

Minä uskon ja näin ollen tiedän, että minussa on jumaluus sisälläni. Sinussakin on. Sen tiedon varassa on helppo ymmärtää ja omaksua oma voima ja mahtipontisuus, se, miten kaikki on mahdollista. Jollain lailla haluan uskoa olevani jo puhdas ja kirkas valonenkeli täällä maanpäällä. Kuitenkin samaan aikaan ymmärrän oman ihmisyyteni. Ihmisyys minussa tuo tasapainon ja mahdollistaa elämäni maanpäällä. Voisi ehkä ajatella, että ihmisyys sitoutuu kehooni. Kehoni mahdollistaa myös jumaluuteni kiinnittymisen maan värähtelyihin; jumaluuden ja ihmisyyden välillä toteutuu siis kaunis Yinin ja Yangin tasapaino. Onko ihmisyyteni siis kehoni? Ehkä, ja vähän vielä jotain muuta.

Jumaluuden sisälläni voisi kääntää myös sieluksi. Koska olen puhdas ja kaunis sielu, olen aina turvassa, terve ja minulla on aina kaikki mitä tarvitsen. Näihin sanoihin uskon vakaasti. Ne tuntuvat hyviltä minussa ja nostattavat värähtelyäni, kun vain ajattelenkin niitä. Uskon myös siihen, että ihmisyyteni on puhdasta ja kaunista, kun niin valitsen. Minulla on tunne, että persoonallisuuteni rakentuu sekä sielun tasosta että inhimillisestä tasosta. Omilla valinnoillani voin ”hyppiä” näiden kahden tason välillä hyvinkin helposti. Yleensä lopputulos ja oma tunteeni kertovat sen, kummasta tasosta käsin olen valintani tehnyt.

Esimerkkinä kerron hieman itsestäni. Minua on siunattu sitkeydellä. Se voi olla lahja, mutta se voi aiheuttaa myös haasteita. Sitkeydellä asian kuin asian läpivieminen ei välttämättä ole aina paras mahdollinen ratkaisu: sitkeyteen voi liittyä helposti myös uppiniskaisuutta tai omapäisyyttä. Sitkeyden kaveriksi tarvitaan lempeyttä ja viisautta. Itselläni se tarkoittaa sen myöntämistä, etten itse osaa ja tiedäkään ihan kaikkea. En ole aina oikeassa. Tuntuu kamalalta kirjoittaa noin! Mutta se on totta.

Mieleeni tulee hauska tapahtuma aivan lähiviikolta, jolloin uppiniskaisesti olin sitä mieltä, että kyllä minä tämän asian ihan itse osaan ratkaista ja hoitaa. ”Ei tartte auttaa” – mentaliteetilla menin vaihtamaan hieman oudomman kopiokoneen mustekasettia ja hups: ei irronnut millään! Pari miestäkin tuli siihen pyörimään ja toteamaan, että onpas hankala tapaus. Ei onnistuttu saamaan irti mustekasettia. Olin siis jo myöntynyt miesten apuun tuloksetta. Jäin yksin koneen kanssa ja tuskaisesti katsoin kelloani. En keksinyt enää muuta kuin huokaista itsekseni, että nyt tarvitaan arkkienkeli Mikaelia teknisen laitteen saamiseksi kuntoon. Uskokaa tai älkää, tämä ajatus rinnassani mustekasetti irtosi helposti ja vaivatta. Miten paljon olisinkaan säästänyt aikaani, jos olisin heti kättelyssä pyytänyt enkelit mukaan tilanteeseeni. Toisaalta silloin en olisi saanut näin täydellistä muistutusta avun välittömästä läsnäolosta.

Minun ei tarvitse tietää ja osata ja jaksaa aina kaikkea. Minun tulee vain pyytää apua ja tulen sitä saamaan. Elämän ja ihmisenä olemisen kahden eri puolen huomaaminen ja yhteensulauttaminen on olennaista: ihmisyys ravitsee ja antaa toimintakentän jumaluudelleni ja jumaluus inspiroi ja aktivoi ihmisyyttäni.

Elämän ihanuus tuntuu nyt päällimmäisenä sisälläni. Ihmisyyden kauneus ja koskettavuus tuodaan minulle aivan viereeni, jotta näkisin ja tuntisin sen. Erehtyväisenä ja osaamattomana ihmisenä olen kuitenkin täydellinen. Olen vakuuttunut siitä, että hyvyys voittaa. Kun uskon näin, on se näin. Ehkä tiedän sittenkin kaiken ja olenkin oikeassa.

Aur-enkelini kanavointi 31.1.2015

”Kauneus peittää sinut alleen. Kauneus käärii elämäsi, perheesi, ystäväsi, elämäsi tilanteet alleen. Tunne kauneus sielläkin, mistä se tuntuu puuttuvan. Silmäsi eivät voi kauneutta nähdä. Kauneuden tunnet sydämelläsi. Sulje siis silmäsi ja tunne kauneus. Jos et tunne sitä, tee töitä sen eteen! Harjoittele kauneuden tuomista elämääsi. Unohda hetkeksi visuaalisuus ja keskity tuntemuksiisi. Miltä elämässäsi tuntuu? Miltä jokin tilanne sinusta tuntuu? Miltä jokin ihminen elämässäsi tuntuu? Saat vastauksen helposti ja vaivatta. Tehtäväksesi jää vain luottaa tuohon tunteeseen. Kauneus elämässäsi antaa sinulle voiman. Kauneus herkistää sinut tuomaan lisää kauneutta elämääsi ja ympärillesi. Kauneudentaju on rakkaudentajua. Sillä kauneudessa asuu rakkaus. Ja sinä olet Rakkaus.”

Keskitytään täyttämään oma elämämme kauneudella ja pidetään huolta itsestämme. Näin vedämme puoleemme juuri oikeita ihmisiä ja tilanteita.

Kaunista helmikuuta toivotellen,

Tanja

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net