24.08.2012

Kuuntele sydämellä

Silloin kun kuuntelet sydämelläsi, silloin myös järkesi on oikeassa valossa. Se sama, mikä voi sumentaa järjen äänen, voi tehdä sen saman sydämen äänelle. Sellaisia asioita voivat olla ennen kaikkea sydämessä asuva pelko, mutta myös ahneus ja itsekkyys. Sydämessä asuvien näiden pimeiden tuntemusten värittämänä ihminen voi tehdä mitä uskomattomimpia järkevältä tuntuvia ratkaisuja ja johtopäätöksiä koskien omaa elämäänsä tai yhtä lailla tulkita ja kokea toisten ihmisten elämää.

Omat pimeät motiivit voivat sokaista ihmisen niin, ettei hänen tekemisissään ja sanoissaan ole järjen häivääkään. Miten pidät järkesi ja sydämesi puhtaana? Kuuntele sydäntäsi ja tutki sen motiiveja. Sinulla on sisälläsi oleva puntari itsessäsi, joka pystyy arvioimaan tilasi hyvinkin rehellisesti, jos vain annat tuolle puntarille vallan toimia elämässäsi. Ja ei vain toimia, vaan annat sille myös vallan vaikuttaa sinun ratkaisuihisi.

Tuo puntari sisällä on itse asiassa Jumalan Sana. Se on se Sana sinussa, joka vaikuttaa sinussa hyvän tekemisen itsellesi ja toisille, Se on se sana, joka kirkastaa mielesi pimeiden mielen hetteikköjen keskellä.

Luota tuohon Sanaan sisälläsi ja se on oleva oppaasi, missä ikinä kuljet tai olet niin mielenmaisemissasi kuin sydämesi poluilla. Anna sille, tuolle Sanalla sinussa sille kuuluva arvo ja vaali sen ääntä sinussa. Sillä jos sinulla on yhteys tuohon Sanaan sinussa, sinulla on yhteys Jumalaan ja sanoisinko myös Jumaliin, jotka välittävät tietoa ja viisautta sinulle tajunnan korkeimmilta tasoilta, itse Luojan valtaistuimelta.

Sinä ja sinun Sanasi, Sana sinussa ovat kaiken hyvän tekemisen alku ja loppu. Se on se päätepiste kaikelle tekemiselle ja olemiselle täällä maan ajassa.

                                                                                                                    Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net