23.10.2017

Kuuletko kaiun, sydämesi äänen?

Niin, voitko ajatella, että kuulet, sydämesi äänen, vain hiljaisuudessa, vain siellä ollessasi? Vain kun olet vaientanut mielen, egosi, vain silloin voit kuulla aion sydämen kaiun, soinnin, vain silloin. Et voi kuulla sydäntäsi pohtimalla, miettimällä, analysoimalla, pähkimällä, kaikki tuo on mielen, egon työtä, joskus älylliseksikin verhottuna, vain sitä. Vain jos avaudut aukeudellesi, kaikkeudellesi, tietoisuudellesi, voit sydäntäsi aidoimmillaan kuunnella.

Vain voit tunteitasi kuunnella, pelkojasi, jolloin olet egosi riivaama, ohjaama, täydellisesti, tuo ei ole todellista sydämen ääntä.

Mutta mikäli rauhassasi, ikäänkuin rauhasta ja tyhjyydestä käsin sinulle tulee jokin tunne, puhtaudesta käsin, johonkin asiaan, ihmiseen liittyen, luota siihen, mikäli niin haluat, tuo saattaa jo aitoa sydämen ääntä ollakin, mistä sen tietää?

Näin voit ajatella, ja uudistaa sanasi, aavistuksesi sydämen äänestä, sielusi kaiusta, kuiskauksesta käsin, eikö niin?

Näin voit ajatella, ettei puhtaudessa mieli lepää, ei järki, oivallus matala, vain korkeuden humina, hiljainen sointi rauhassaan, voimassaan.

Ole hyvin, voi hyvin, jos niin tahdot, kuuntele, seuraa sydämesi ääntä, sointia, jos sen koet oikeaksi itsellesi, näin vain muunnat elämäsi, uudeksi, itsesi, kokonaisuutesi, kokemuksesi, kaiken siitä, lopulta.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net