14.06.2015

Kuninkaallista tunnelmaa

Onpa astrologia hauskaa! Olen juuri katsonut kyynel silmäkulmassa Ruotsin prinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin häitä ja siitä sitten kipin kapin tietokoneelle tutkimaan astrologista tilannetta taivaan valossa!

Täytyy tunnustaa, että hetki meni kun muistini poimuista etsiskelin tietoa, kuinka Suomen ja Ruotsin kellonajat suhtautuvat toisiin. No, se oli hyvää jumppaa aivosoluille tai oikeastaan kyvylle hakea tietoa netin kautta. Järkeily ei nyt tullut kysymykseen, kun oli vielä tuo tunnekuohu kaiken ihanuuden myötäelämisessä ikään kuin jäänyt päälle! Nyt pitäisi olla aika ja paikka kohdillaan astrokartassa!

Mielenkiintoiselta näyttää!

Jupiter on taivaan laella, astrokartan korkeimmassa kohdassa, keskitaivaalla! Se tietää onnistunutta julkisuuskuvaa ja antaa ikään kuin suojansa ”uralle”, joka tällä avioliitolla on. Jupiter on Leijonan ylväässä merkissä tuoden mukanaan ystävällisyyttä ja kykyä ottaa huomioon kansan tunteita! Hienoa!

Venus on aivan siinä lähellä Jupiteria, mutta ei aivan yhtymässä. Venus ja Jupiter ovat keskeiset indikaattorit ”hyvälle” karmalle, helppoudelle elämässä, elämän sujumiselle. Venus sijoittuu yhdeksänteen huoneeseen, jossa se antaa liitolle totuudellisen ja oikeudenmukaisen perustan. Myös voisi ajatella, että suhteet ulkomaihin, kaukaisiinkin, ovat luonteva osa tämän avioliiton kautta tulevaa kokemuspiiriä.

Hiukan huisimpi juttu on Auringon ja Marsin tarkka yhtymä 8. huoneessa! Kahdeksas huone on Skorpionin merkin hallitsema ja varsin suuren intensiteetin tarjoama kokemuskenttä. Avioliitossa on luultavasti hetkiä, jolloin katsotaan, mitä toinen on todella tuonut liittoon mukaan. Keskinäisessä kommunikaatiossa voi olla ärhäkkyyttä. Lisäksi Mars tuo mukanaan joitakin menneisyyden juonteita, joihin etsitään NYT ratkaisua, kun se aikaisemmin ei ole onnistunut. Mars ja Aurinko yhdessä antavat suuren energian avioliitolle!

Kuu Härässä on ylennyksessään eli sen kautta saa parhaan mahdollisen, mitä Kuulla on tarjota! Tunne-elämä avioliitossa on taipuvaista tasaantumaan, vaikka yhteenottoja olisi. Mahdollisesti tämä Kuun sijainti tuo edustustehtäviä, vaikka niihin ei tuntisi suurta kiinnostusta. Julkinen huomio on tämän avioliiton osana myös astrokartan kautta katsottuna!

Se, mikä on aivan huippujuttu, aspekteista eli määräkulmista planeettojen välillä, on Uranuksen ja Jupiterin tarkka kolmio! Tämä on onnenpotkukuvioksi sanottu planeettojen välinen kontakti. Siinä Uranus tuo yllätyksiä ja kolmion kautta tasapainoinen kohtaaminen tuo Jupiterin laajentavan ominaisuuden mukana kyvyn selviytyä tiukoistakin tilanteista, kyky pudota jaloilleen!

Sydämellisesti onnea Sofia ja Carl Philip!

Tiina Heinonen

13.6.2015

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net