13.12.2013

Kun siivet sain

Minulla oli aivan ihana kokemus enkelihoitajana tässä pari viikkoa sitten: elämälleen suuntaa hakeva asiakas sai hoidossa juhlallisesti omat siivet! Tapahtumaa ei voi riittävästi sanoin arvottaa. Hoidon jälkeen asiakas oli aivan pökerryksissä ja kysyi vielä minultakin: ”Saanko aivan oikeasti pitää nämä siivet?” Kysymys oli esitetty jo enkeleille hoidon aikana ja vastaus oli taattu: tietenkin, ne ovat aina olleet osa sinua!

Omaa enkeliäni kanavoidessani, tulin vakuuttuneeksi siitä, että siivet ovat meille synnyinlahja. Enkelihoidossa enkeleillä on mahdollisuus palauttaa mieleemme, että meillä tosiaan on syntymästä lähtien siivet: ”hei, muistathan käyttää näitä!” Siivet ovat Luojan lahja sinulle ja tulet tietoiseksi niistä, kun aika on kypsä. Niitä ei voi pakottamalla aistia eikä niitä voi riistää keneltäkään. Siivet muistuttavat meitä meidän todellisesta olomuodostamme sieluina, hengen tasolla. Olemme keveitä, olemme iloa, olemme puhdasta valoa ja kaikki on meille mahdollista.

Asiakas myönsi, ettei ollut paljoakaan kuunnellut puhettani hoidon aikana sen jälkeen, kun ”sai” siivet: hän keskittyi lentämään ja liitelemään! Merkittävimmäksi seikaksi siipien ”saamisessa” sekä niiden konkreettisessa tuntemisessa omassa selässään olen kokenut vapauden ja kaikkivoipaisuuden tunteen. Muistelen, että muutamalle ystävällenikin siipien ”saaminen” oli mahtava kokemus. Kun he olivat tulleet tietoisiksi omista siivistään, he saivat mukavasti tietä kävellessään vaikkapa ruuhkaisella kadulla; heidän siipensä tarvitsivat hieman ylimääräistä tilaa. Toiset ihmiset kyllä aistivat, että jotain on tullut lisää ihmiseen, joka on tietoinen omista siivistään. Siivet ikään kuin antavat sinulle lisää hengitystilaa ympärillesi; auraasi tulee jotain uutta loistetta. Ehkä se vaikuttaa myös omanarvontunteeseesi. Kun arvostat itseäsi, muutkin arvostavat sinua.

Omalla kohdallani en muista mitään tietty hoitoa, jossa olisin ”saanut” siivet. Olen huomannut ja aistinut ne muutamia kertoja selkeästi aloitettuani enkelten kanssa työskentelyn, mutta sitten ne ovat ikään kuin unohtuneet. Kyseisen asiakkaan hoito oli ihana muistutus myös minulle itselleni olla selkeämmin tietoinen siitä kuka todellisuudessa olen. Ajattelenkin, että siipien konkreettista kokemista tärkeämpää on niiden tiedostaminen ja ymmärtäminen. Siivet ovat kuin mielentila. Ihmisyyden välillä niin raskaat energiat on helppo karistaa yltään, kun palauttaa mieleensä omistavansa siivet. Toki tämä mielentila on mahdollista saavuttaa ilman siipiajatteluakin, totta kai. Mutta minusta on mukava ajatella, että selässäni on upea pari siipiä viemässä minua elämässäni oikeaan suuntaan, kannattelemassa yli rotkojen. Seuraavien viikkojen aikana aionkin keskittyä muistamaan ja hoitamaan omaa siipipariani! Mihin sinä ajattelit viedä huomiosi?

Aur-enkelini kanavointi 5.12.2013

”Siivet ovat osa sinua. Sinulla on aina ne mukanasi, vaikket niihin aina uskoisikaan. Jokaisella ihmisellä on siivet. Toiset pitävät niistä parempaa huolta kuin toiset. Ne on mahdollista unohtaa ja silloin ne monesti surkastuvat. Hoidolla ja lämmöllä ne kasvavat uusiin mittoihin. Ne ovat sinun todellinen voimasi. Siivet antavat sinulle uskoa itseesi. Ne OVAT osa sinua. Olethan täydellinen luomus. Juuri tuollaisena kuin olet. Rakasta itseäsi. Rakasta siipiäsi. ”      

Lennetään yhdessä pimeimmän ajan yli!

Tanja Saranen, ALH enkelihoitaja

Jaa tämä:
Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa. Selestial.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net