13.11.2017

Kuinka voit?

Voisitko ajatella, että tämän kysyminen itseltäsi, tämän yksinkertaisen kysymyksen, "Kuinka voit?", avaisi sinulle äärettömyyksiä, himalajojakin, kaikkeutta? Helvettejäkin kyllä, kyyneleet saattaisivat valua, suru tulla puseroon, mutta tuon jälkeen, kun nuo surut, pelot, ahdistukset olet kohdannut, niistä päästänyt irti, vapautunut, tuon jälkeen on taivaan paikka, vuoro tulla elämääsi, näin vain. Sillä näin on aikasi avautua, itsellesi, jos tahdot tehdä niin, tässä hetkessä. Huomaa, että tässä hetkessä, muussa hetkessä et voi sitä tehdä, et koskaan, vain tässä nyt-hetkessä. Nyt joko teet sen, tai et tee, kumpi on valintasi?

Kumpi vain, tuo on määräävä tekemisesi, ainutlaatuisuutesi, ikäänkuin, sen miten elämää ilmennät, koet, teet, luot, eikö niin?

Älä siis ota sanojani kirjaimellisesti, vaan ota ne herätyksenä, jos tohdit.

Että ikäänkuin heräät tähän hetkeen, että ehkä sinun on parasta herätä nyt, tässä hetkessä, tänään, tällä viikolla, ennemmin kuin ensi viikolla, ensi vuonna, ensi vuosisadalla, eikö niin?

Jos näin vain voit ajatella, että aikasi on, tunnet sen, tuolloin on, sen aika.

Nouse siis, ja kävele, ota sauvasi, tietäjän sauvasi, ja tee välttämätön, sen minkä koet tarpeelliseksi, hyväksi, parhaaksi itsellesi, maailmallesi, elämällesi. Minkä tunnet sydämessäsi oikeaksi, puhtaudessasi, raikkaudessasi.

Vain peloista käsin voit luoda painajaisia itsellesi, muille ihmisille, vain sieltä, muutoin niitä ei ole, olemassakaan, näin voit ajatella, näin käänteentekevästi, näin vain.

Voi hyvin, raikasta itseäsi, jos sen tohdit tehdä nyt, tee se huomenna, jos koet sen oikeaksi niin, tee se ensi viikolla, ensi vuonna, seuraavassa elämässäsi, kuinka vain oikeaksi koet, tee se, mutta muista, se on päätöksesi, se on valintasi jolla luot maat ja taivaat, kaiken sen minkä ympärilläsi näet, kaiken sen, kaikessa rakkaudessasi, kaikessa pelossasi, kussakin hetkessäsi, siinä vain.

Jaa tämä:
Petri Huitti

Sydäninsinööri blogin kirjoittaja Petri Huitti on henkisen hyvinvoinnin ja kasvun, työhyvinvoinnin, tietoisen läsnäolon ja heartfulnessin valmentaja, ohjaaja, kirjailija ja juutuubittaja (+ Teollisuuden toimitusketjujen hallinnan ja kehittämisen ammattilainen, tuotantotalouden DI)".

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net