23.05.2015

Kristuksen toisesta tulemisesta

Puhutaan Kristuksen toisesta tulemisesta. Mitä se tarkoittaa?

Onko se jotain, jota monet uskovaiset odottavat konkreettisesti tapahtuvan, johon liittyy myös maailman loppu vai jotain muuta? Tuleeko Kristus pilvien seasta kultavaunuilla hakemaan omansa taivaaseen jättäen kääntymättömät maan päälle?

Kristuksen toinen tuleminen tarkoittaa rakkauden uutta tulemista. Sen rakkauden energian voittamista, jota Kristus itse elämällään ja kuolemallaan opetti. Kristus kuvataan Marian, äitinsä kohdussa ja sylissä syntyvänä lapsena.

Kristuksen syntymä meissä on jotain uutta jota rakastaa ja joka rakastaa meitä. Kristus- lapsi viittaa viattomuuteen ja puhtauteen, joka on uudelle energialle tyypillistä. Kuva Mariasta ja lapsesta viittaa myös siihen, että Kristus syntyy lasten syntymän myötä. Uudet lapset, jotka tähän aikaan nyt syntyvät, ovat niitä, jotka syntyvät kantaen jo valmiiksi mukanaan Kristus- energiaa. Siksi nämä lapset ovat hyvin rakastavia ja oikeudenmukaisia.

Niinpä Kristuksen toinen tuleminen tapahtuu hyvin pitkälle näiden uusien lasten syntymän myötä, jotka tulevat muuttamaan maailmaa heidän energioitaan vastaaviksi.

                                                                                                                    Aurelius

Jaa tämä:
AM

AM on kanavoinut viisaita tekstejä Aurelius-nimiseltä henkioppaalta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net