27.10.2015

Kristiina Halkola ja Eero Melasniemen parisuhde

Katselin tv:stä Inhimillinen tekijä –ohjelmaa, jossa vieraina olivat Kristiina Halkola ja Eero Melasniemi.

Kristiina Halkolan syntymän kellonaikaa en löytänyt. Käytin kello kahtatoista arvioituna syntymäaikana. Ja mikäs olikaan Eero Melasniemen syntymäaika – no, kello 12! Eero Melasniemen tiedot olen ottanut Suomen Astrologisen Seuran julkaisusta Kuka on Kukin 2008. Sitä voi tilata seurasta ja siinä on runsaasti suomalaisten henkilöiden syntymäaikoja.

Katsoin Kristiina Halkolan ja Eero Melasniemen karttoja heidän pitkän parisuhteensa kannalta, joka oli ohjelmankin aiheena. Kartassa on Eero Melasniemen tiedot sisäkehällä ja ulommaisena Kristiina Halkolan tiedot. Huonejako on Eero Melasniemen syntymäkartan mukainen.

Kristiina Halkola on Aurinko-merkiltään Kaksonen, Eero Melasniemi on Vaaka. Molemmat ovat ilmamerkkejä ja tietty sopusointu vallitsee Aurinkomerkkien välillä. Heidän perusluonteensa siis sopivat yhteen luontevalla tavalla.

Kristiinan Kuu on Kalojen merkissä, Eerolla Skorpionissa. Kuu kertoo ihmissuhteissa arjesta ja arjen toimivuudesta. Kuut ovat vesimerkeissä molemmat, jotain tuttua on tavassa, jolla toinen elää arkeansa.

Toisen Aurinko ja toisen Kuu kertovat toiminta- ja reagointimalleista, joita voimme ihmissuhteen kautta kohdata. Kaksos-Aurinko ja Skorpioni-Kuu vaativat yhteensovittamista. Skorpionin merkki on jollakin tavalla hyvin erilainen Kaksosten merkkiin verrattuna. Skorpionissa on intensiivisyyttä, peräänantamattomuutta ja perinpohjaisuutta, jota Kaksosten merkki ei juurikaan ilmennä.

Aurinko-Vaaka ja Kuu-Kalat sopivat luontevammin yhteen, Vaaka diplomaattisuudellaan ja Kalat suurella herkkyydellään.

Astrologisen kartan kertomana heidän väliltään löytyy kyllä suurta verovoimaa. Kristiinan Aurinko sijoittuu Eeron 7. huoneeseen eli parisuhteen huoneeseen ja täsmälleen Saturnuksen kanssa yhtymään. Saturnus nyt ei kyllä varsinaisesti kerro yleensä niistä helpoimmin kohdattavista asioista. Ehkä vetovoima on ollut kohtalonomaista. Saturnus yleensä tuo tietoisuuteemme kirjanpitäjän kaltaisesti, jos jossakin kohdassa on vielä jotakin maksettavaa, jota emme ole aikaisemmin suorittaneet. Velat kun saattavat unohtua, ihan vahingossakin.

Viitteen menneen elämän siteeseen tuo Eeron Kuun alasolmun yhtymä Kristiinan Kuuhun. Jokin merkittävä tunneside on ollut todennäköisesti jo aikaisemmassa elämässä.

Räiskyvyyttä liittoon tuo Uranus. Eeron Saturnukseen on Kristiinan kartan Auringon lisäksi yhtymässä myös Kristiinan Uranus. Parisuhde on ollut paikoitellen myrskyinen, mutta myös hyvällä tavalla erikoislaatuinen kenties peräti edellä aikaansa.

Koti on tärkeällä sijalla Kristiinan astrologisella kartalla. Hänellä on Saturnus yhtymässä Kuun yläsolmuun Ravun merkissä – edelleen Eeron kartan 7. huoneessa. Ravun merkki liittyy kotiin, turvaan ja suojaan. Jokinlainen huolenpidon opetteleminen tulee kyseeseen tässä sijainnissa. Kristiina on huolehtinut paitsi omista lapsistaan, myös pyrkien vaikuttamaan yleisemmällä tasolla naisten ja kodin aseman parantamiseen (esimerkiksi äitiysloman pituus).

Karttoja yhdistää selkeästi taiteellinen päämäärä tai ymmärrys, sillä Kristiinan Neptunus ja Eeron Venus+Neptunus ovat yhtymässä. Yhdessä he ovat voineet tuoda meille muille, katsojille, mieleenpainuvia taide-elämyksiä! Kiitos!

Tiina Heinonen

23.10.2015

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net